Bannere i tett pvc

Mange bruksområder – brukes både innen- og utendørs

Bannere i tett pvc egner seg både til utendørs og innendørs bruk. Mange velger å bruke bannere som messevegg på messestands, på scener, som bakvegger inne i butikk, både inne og ute på kjøpesentere og i butikker, på byggeplasser eller ved stadioner – mulighetene er mange. Utendørsreklame som dette synes veldig godt, og bannere i tett pvc er et smart produktvalg for firmaprofilering og reklame utendørs.

Våre pvc bannere er i brannklasse B1.

Opphengsmuligheter

Reklamebanner i tett pvc leverer vi mye av. Som regel maljer vi disse for oppheng. Vi kan også levere med strikker til bannerne. Eller man kan velge å få banneret levert med aluminium klemlister i topp og bunn. Borrelås på bakside for oppheng leverer vi også. Dersom man trenger hjelp til å få banneret montert opp, har vi samarbeid med montør, og kan hjelpe til med dette.

Vi printer bannere på storformat digitale printere, og fordelen med dette, er at man kan bestille bannere i opplag fra 1 stk og oppover, og man kan også velge å ha flere forskjellige motiv uten at dette blir kostbart.

Leveres på mål fra kunde

Pvc banner leverer vi i mange forskjellige formater. Vi printer reklameseil i opptil 310 cm bredde x lengde. Dersom man ønsker bredere banner enn dette, printer vi banneret i flere deler, for deretter å skjøte de sammen. Skulle man trenge et mindre pvc banner, har vi rullbredder på bannere ned til 160 cm bredde også, så det er ikke noe problem.

Fordelen med at vi har såpass mange rullbredder på lager, er at vi får optimalisert produksjonen, og på den måten får gitt så god pris som mulig til kundene våre.

Dersom det er ønskelig, kan vi ordne pakking og forsendelse om man ønsker bannere sendt ut til flere forskjellige mottakere. Vi sender ut pakker til hele Norge. Ofte pakker vi reklamemateriell etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på bannere i tett pvc, send oss en forespørsel, så setter vi opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This