Meshbanner/perforert banner

Utendørsbanner – tåler både vind og vann

Meshbanner/perforert banner er et velegnet produkt til utendørsreklame. Passer ypperlig som fasadeseil, stillasreklame, messebanner, veggdekor, til byggeplasser og til arrangementer og konferanser.

Meshbanner/perforert banner har små hull, noe som gjør at det tåler både vind og vann. Vi leverer ofte meshbannere med maljer, og vi forsterker alle meshbannerne rundt langs alle sidene. Dersom man ønsker et banner i veldig stort format, er det ofte en fordel å velge perforert banner fremfor tett pvc banner, da mesh banneret veier mindre.

Vi leverer reklamebanner i mesh i alle formater. Vi printer reklameseil i mesh i opptil 310 cm bredde x lengde. Dersom man ønsker bredere banner enn dette, printer vi banneret i flere deler, for deretter å skjøte de sammen. Skulle man trenge et mindre meshbanner, har vi rullbredder på bannere ned til 137 cm bredde også, så det er ikke noe problem.

Vi printer bannere på storformat digitale printere, og fordelen med dette, er at man kan bestille bannere i opplag fra 1 stk og oppover, og man kan også velge å ha flere forskjellige motiv uten at dette blir kostbart.

Dersom man skulle ønske hjelp til å montere opp banneret, er det bare å si i fra. Vi har samarbeid med flere montører, og kan hjelpe til med dette.

Fordelen med at vi har såpass mange rullbredder på lager, er at vi får optimalisert produksjonen, og på den måten får gitt så god pris som mulig til kundene våre.

Dersom det er ønskelig, kan vi ordne pakking og forsendelse om man ønsker meshbannere sendt ut til flere forskjellige mottakere. Vi sender ut pakker til hele Norge. Ofte pakker vi reklamemateriell etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på meshbanner/perforert banner, send oss en forespørsel, så setter vi opp et tilbud til deg.

 

 

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning, gaveeske eller emballasje?

Ved bestilling av opplag, kan du bestille en gratis prøve som du kan se og kjenne på før vi printer selve opplaget.

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This