Sjokkselgere

En sjokkselger bugnende av varer er flott å se på og fremmer mersalg

Sjokkselgere i storformat leverer vi i flere varianter og løsninger. Sjokkselgere produseres i bølgepapp, plast eller reboard, eller i en kombinasjon av alle disse materialene. Vi kan tilpasse sjokkselgeren etter den bestemte merkevare som skal stilles ut, eller man kan velge å bestille en av våre standard varianter.

Har man selv en idé til hvordan sjokkselgeren kan se ut, kan dette utarbeides sammen med vår konstruktør, Jesper. Jesper sørger da for at sjokkselgeren tåler tyngden av produktene som skal plasseres i den, at størrelsen passer produktene, og at sjokkselgeren står stabilt. Vi vil også anbefale hva slags type materiale man burde velge.

En av våre standard varianter er dumperen. Her kan man få printet ønsket motiv på alle sidene, slik at forbrukeren får med seg budskapet man ønsker å gi, uansett hvor han/hun kommer fra inne i lokalet. Her følger det også med en topplakat hvor man kan få printet på informasjon om produktet, samt ønsket design.

Mange velger også sjokkselger i papp eller reboard med pegger slik at man kan henge varer på peggene. Dette er en flott måte å vise frem merkevaren på; igjen får man et displayprodukt med design direkte knyttet til varen som skal selges. Samtidig stilles produktene ut på en ryddig måte.

Det er flott å se en sjokkselger i butikk som bugner av varer. Varene trer spesielt godt frem når man får printet ønsket budskap til forbrukeren på selve sjokkselgeren. Og ved å bruke nettopp displayprodukter som sjokkselgere i papp, plast eller reboard, som er forholdsvis lette materialer, er det enklere å plassere varene strategisk med tanke på mersalg.

Sjokkselger display fungerer også utmerket som messeutstyr. Å ha en dumper på en messestand full av gode produkter synes godt og man tiltrekker seg oppmerksomhet. Kan også brukes på eventer og arrangementer dersom man har give-aways eller vil vise frem produkter.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud, fyll inn forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This