Emballasje i hvit papp

Flotte esker tilpasset til produkt 

Emballasje i hvit papp produseres til alle mulige produkter. Vi har egen konstruktør som setter opp løsning med mål tilpasset akkurat det produktet som skal emballeres. Om man ønsker en helt lukket emballasje eske, eller om man ønsker en emballasjeeske med vindu slik at man kan se det aktuelle produktet, ordner vi det. Vi kan også produsere emballasje i hvit papp med bærehank, eller man kan komme med en helt egen idé til hvordan emballasjen skal se ut – konstruktøren vår setter opp forslag til løsning basert på idéene man har.

Vi leverer emballasje esker i bølgepapp. Tykkelsen på bølgepappen velges ut i fra hva slags produkt som skal emballeres; om det er tungt eller lett, stort eller lite, om emballasjeesken skal tåle postforsendelse, om det er emballasje til glass, osv. Vi sørger for å stille de riktige spørsmålene slik at emballasjen blir utformet riktig med tanke på bruken.

Vi produserer også øl- og vinemballasje dersom man ønsker å gi bort god drikke som gave. Valgfritt design printes da på øl- eller vinemballasjen. På denne måten blir gaven mye mer personlig, og man får gitt et budskap til mottakeren på emballasjen. Vi spør alltid etter størrelsen på flaskene som skal gis bort, slik at vi kan tilpasse vin- eller ølemballasjen slik at den passer til akkurat den eller de flaskene som gis bort. En fin og smakfull gave.

Emballasje med logo og eget design er prikken over i´en når man sluttstiller et produkt. Det er flott å selge et produkt med tilpasset emballasje som beskytter produktet, i tillegg til at produktet på denne måten får en flott innpakning.

Vi har rask levering av emballasjeesker over hele Norge. Kan bestilles i opplag fra 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på emballasjeesker, fyll ut pristilbudskjema, og vi setter opp et uforpliktende tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This