Gaveeske i brun/brun papp

Kan tilpasses et bestemt produkt eller bestemte mål

Gaveeske i brun/brun papp er et veldig fint produkt. Man får det litt rustikke og røffe utseende ved å velge brun/brun papp til gaveesker. Det blir veldig fint dersom man for eksempel printer egen logo med kun sort farge på gaveeske i brun/brun papp. Dersom det er ønskelig kan vi selvsagt også printe gaveeske i brun/brun papp med 4-farger cmyk.

Tilpasse gaveesken til produktene

Vi kan tilpasse gaveesken til det eller de produktene som skal oppi. Ofte er det en fordel om vi får vite hva som skal oppi esken uansett, slik at vi får sjekket at vi får satt riktige mål på esken, og at materialet holder i forhold til tyngden på produktene som skal leveres i esken.

Vi produserer også gaveesker som kan sendes i posten eller på annen måte. Si i fra ved forespørsel dersom gaveesken skal sendes ut via post, så sørger vi for at esken tåler forsendelsen. Å bruke gaveeske som emballering gir 2 fluer i en smekk – man får sendt ut reklamegaver, samtidig som man får markedsført seg  under gaveeskens reise på vei til kunde.

Eget pakningsdesign

Gaveesker med logo og gaveesker med trykk, med eget pakningsdesign, er et flott produkt dersom man ønsker å gi bort reklameartikler til kunder og potensielle kunder. Det gjør gaven komplett å levere den innpakket i en eske som speiler produktene som gis bort. Passer også veldig godt dersom man ønsker å gi bort en sommer- eller julegave. Det er noe å tenke på at veldig mange lar gaveesker bli stående på arbeidsplassen sin, også etter at innholdet er tatt ut. Dermed kan man få markedsført seg inne hos kunde over lengre tid.

Gave eske i brun/brun papp fungerer også godt som gaveesker til butikk, og til bruk på messer, demostands, eventer og arrangementer. Man kan lage et torg av flotte gaveesker med egen logo, fylt av produkter. Når gaveeskene etter endt besøk i butikk eller endt arrangement, spres for alle vinder, er dette god markedsføring med tanke på alle potensielle forbrukere, kundene eller gjestene møter på sin vei. Med den flotte gaveesken i hånden.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på gaveeske i brun/brun papp, fyll ut forespørselsesskjema, og vi setter opp et pristilbud til deg.

 

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning?

Hos oss kan du få printet og levert 1 eksemplar av produktet du trenger, før du bestiller selve opplaget. 

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This