Gaveesker i hvit papp

Flotte gaveesker med ønsket design

Gaveesker i hvit papp produseres til alle mulige produkter. Vi har egen konstruktør som setter opp løsning med mål tilpasset akkurat det produktet som skal gis bort. Om man ønsker en helt lukket gave eske, eller om man ønsker en gaveeske med vindu slik at man kan se det aktuelle produktet, ordner vi det. Vi kan også produsere gaveeesker med bærehank, eller man kan komme med en helt egen idé til hvordan gaveesken skal se ut. Konstruktøren vår setter da opp forslag til løsning basert på idéene man har.

Vi leverer gave esker i bølgepapp eller kartong. Tykkelsen på materialet velges ut i fra hva slags produkt som skal emballeres; om det er tungt eller lett, stort eller lite, om gaveesken skal tåle postforsendelse, om det er gaveeske til glass, osv. Vi sørger for å stille de riktige spørsmålene slik at gaveesken blir utformet riktig med tanke på bruken.

Vi produserer også øl- og vinesker dersom man ønsker å gi bort god drikke som gave. Vi printer da valgfritt design på øl- eller vineskene. På denne måten blir gaven mye mer personlig, og man får gitt et budskap til mottakeren printet på innpakningen. Vi spør alltid etter størrelsen på flaskene som skal gis bort, slik at vi kan tilpasse vin- eller ølesken slik at den passer til akkurat den eller de flaskene som gis bort. En fin og smakfull gave.

Gaveesker i hvit papp med egen logo og eget design er prikken over i´en når man ønsker å gi bort et produkt. Det er hyggelig å gi bort en gave med en flott og personlig innpakning.

Vi har rask levering av gaveesker over hele Norge. Kan bestilles i opplag fra 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på gaveesker i hvit papp, fyll ut pristilbudskjema, og vi setter opp et uforpliktende tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This