Gulvdisplay er løsningen: Å få en merkevare til å skille seg ut blant overfloden av produkter inne i butikk kan være en utfordring. Samtidig er nettopp dette så viktig å få til; klarer man å fremme merkevaren sin for kunde akkurat nårkunde er i kjøpsmodus, har man en veldig god mulighet til å skape salg.

Heldigvis finnes det et godt hjelpemiddel – nemlig gulvdisplay i papp.

Her kommer 8 salgsfremmende grunner til å velge akkurat gulvdisplay i papp for å fremme produktet ditt:

Du får gulvdisplay tilpasset akkurat det produktet du ønsker å fremme

Det vil si at du kan velge hvor mange hyller du vil ha, samt hvor brede og dype de skal være, slik at de passer til et bestemt produkt. Hyllene kan også forsterkes dersom det er litt tyngde på varene som skal stilles ut.

Ønsket design og budskap

Du får printet på akkurat det motivet du måtte ønske. Man kan også velge å ha flere forskjellige motiv uten at dette blir veldig kostbart. Mange velger å printe flere forskjellige motiv til samme type display, tilpasset til årstid, sesong, kampanje eller kundegruppe. På denne måten har man alltid en fresh displayløsning til varer.

Gulvdisplay krever liten gulvplass

Mange gulvdisplay tar liten gulvplass, noe som gjør det enkelt å plassere displayet. Man kan plassere den ved kasse-området for å skape mersalg, ved siden av kjøle- eller frysedisker, eller ved siden av produkter som kompletterer varen som stilles ut, for å skape mersalg på denne måten.

Lett å endre plassering

Gulvdisplay lages i bølgepapp og er dermed et lett produkt, samtidig som det utformes slik at det står stødig. Dette gjør det enkelt å endre plasseringen av displayene dersom det er ønskelig.

Flere bruksområder

Et gulvdisplay passer også ypperlig til å fremme merkevarer under messer, på demostands og arrangementer. I og med at de lages i bølgepapp er de også relativt lette, slik at det er enkelt å transportere displayene. Gulvdisplayene pakkes plano for forsendelse.

Monteringsanvisning

Gulvdisplay leveres med monteringsanvisning dersom det er ønskelig.

Delikat

Ikke minst; gulvdisplayene fremmer merkevaren din på en delikat og flott måte.

Gratis prøve

Ved bestilling av gulvdisplay hos Oslo Silketrykk kan du få printet og levert 1 eksemplar av displayløsningen du trenger, før du bestiller selve opplaget. På denne måten kan du føle deg helt trygg på at du printer opp et gulvdisplay du vil bli 100% fornøyd med!

Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning til akkurat ditt produkt!

Share This