Vi har ledig stilling som selger av våre grafiske produkter, og i den forbindelse søker vi etter en serviceinnstilt person med salgserfaring fra grafisk bransje. Stillingen innebærer tilnærming til nye potensielle markeder, samt salg og forhandlinger med godt etablerte kunder.

Med vår digitale produksjon forventer våre kunder raske leveringer. Dette fører til at vi jobber i et hektisk miljø som ofte krever at vi raskt kan omstille oss til oppdragene som kommer inn. Vi har derfor behov for en person som jobber effektivt, selvstendig og som fungerer godt sammen med resten av teamet hos oss.

Vi søker deg som opplever glede av å levere god service

Vi søker deg som har erfaring med salg og kommunikasjon. Som opplever glede av å levere god service, er utadvendt, målrettet og positiv, og som har en kreativ tilnærming til nye markeder. Det er viktig for oss at du tar godt vare på våre kunder, og at du har god forretningsforståelse.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende salgsstilling i et sosialt arbeidsmiljø. Vi har et tett samarbeid i salgsteamet vårt, og alle spiller en viktig rolle for utvikling og videre forming av vår salgsavdeling.

Ønsket om å ligge i tet i forhold til utviklingen er stor og vi jobber hele tiden for å holde oss oppdaterte.

Dette kan vi tilby deg

Vi tilbyr
– Interessant og utfordrende stilling i et solid firma.
– Utfordrende og selvstendige arbeidsoppgaver.
– Trivelige og hyggelige kollegaer i et godt arbeidsmiljø.

 

Vi søker deg som fortrinnsvis har erfaring fra salg i grafisk produksjon. Vår produksjon har utstyr for å printe grafiske produkter og tilhørende utstyr for ferdiggjøring.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon om stillingen.
Velkommen til å søke.

Høres dette ut som noe for deg, så send oss en søknad med CV på mail til: kontakt@oslo-silketrykk.no

Share This