Om Oslo Silketrykk

En av Norges største bedrifter innen digital storformat

Vi er en gla’gjeng på 15 stk som elsker å levere ferske trykksaker til kundene våre hver dag. Vi ble etablert i mai 1952, og har dermed mange gode års erfaring fra grafisk bransje.

Oslo Silketrykk er en av Norges største bedrifter innen digital storformat produksjon. Vi leverer et bredt utvalg grafiske produkter til byråer, organisasjoner, offentlige etater og store og små bedrifter.

Vi er et allsidig printhus som bestreber oss på å være ledende i landet. Vår maskinpark inneholder til enhver tid noe av det nyeste og beste produksjonsutstyret. Vi har storformat printere og en godt utstyrt etterarbeidsavdeling – hvilket betyr at vi kan gjøre ferdig hele trykksaken i eget hus.

Vi er lidenskapelig opptatt av å levere god kvalitet, og i en bransje med stort tidspress synes vi det er gøy å svinge oss rundt for å imøtekomme kundens ønsker hva gjelder både løsninger, kvalitet og leveringstid. Både salgsavdeling, prepress og daglig leder er å se i produksjonen dersom det haster med å få en jobb ut til kunde – det er gøy når alle trår til og vi får det til!

Styrker teamfølelsen

 

 

0/5 (0 Reviews)

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This