Boards

Virkningsfull utendørs reklame i storformat
Boards er utendørsreklame i storformat som synes veldig godt for forbrukeren – her får man vist frem ønsket budskap til både bilister, gående og folk ellers som er på farten.

Utendørs var en av vekstvinnerne på det norske mediemarkedet i 2017, og nye studier viser at forbrukeren har større tiltro til trykket reklame, enn til reklame på nett. I befolkningstette områder vil en storformat reklame plakat utendørs, raskt kunne fange blikket til en fremtidig kunde. Boards er gjerne plassert på strategiske steder der hvor folk befinner seg.

Utendørsreklame er en av de eldste annonseringsformene vi har, og det har blitt en naturlig del av folks hverdag. Publikum har heller ikke mulighet til å skru av utendørs reklame. Dermed treffer reklamen forbrukeren til alle døgnets tider, også til tider der det ellers er lavt medieforbruk. Samtidig blir utendørs reklame oppfattet på en positiv måte, og den føles ikke påtrengende.

Vi printer posters til boards utendørs på våtsterkt bluebackpapir. Vi printer i bredder opptil 150 cm, det vil si at vi printer plakatene i flere deler med overlapp. Man kan bestille boards i opplag fra 1 stk og oppover. Vi printer boards på storformat digitale printere, noe som ikke gjør det spesielt kostbart dersom man skulle ønske flere motiver. Man kan få til mange virkningsfulle kampanjer ved å benytte seg av flere forskjellige motiver

Dersom det er ønskelig kan vi ordne pakking og forsendelse om boardsene skal sendes ut til flere forskjellige adresser. Vi sender pakker ut til hele Norge. Ofte pakker vi reklameplakater etter lister, ingenting i veien for å be oss om det heller.

Hos oss får du printet selve boardsplakatene. Boardssystemene eller rammene må enten bestilles opp, eller man kan leie plass hos leverandører av dette.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på boards, så send oss en forespørsel, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This