Utendørs plakater

Fanger raskt oppmerksomheten til fremtidige kunder på farten
Utendørs plakater printer vi på våtsterkt papir, på pvc plater i forskjellige tykkelser eller på smart-x plater.

Utendørsreklame er reklame som synes veldig godt for forbrukeren – her får man vist frem ønsket budskap til både bilister, gående og andre folk som er på farten. Utendørs er en av vekstvinnerne på det norske mediemarkedet i 2017, og nye studier viser at forbrukeren har større tiltro til trykket reklame, enn til reklame på nett. I befolkningstette områder vil en storformat reklame plakat utendørs, raskt kunne fange blikket til en fremtidig kunde.

Våtsterkt bluebackpapir for utendørsbruk

Vi printer boards på våtsterkt bluebackpapir for utendørsbruk. Ønsker man en plakat hengende på et gjerde eller skrudd fast til en vegg, leveres dette ofte på pvc plater eller på smart-x. Disse kan vi levere med hull for oppheng, eller de kan som sagt skrus fast til vegg. Ønsker man en frittstående utendørs plakat, printer vi ofte på de stive lettvekstplatene, smart-x, og leverer disse med føtter for utendørs bruk. Ofte brukes gatebukker for utendørs frittstående plakater, og gatebukk plakater leveres på pvc ark. Vi leverer også adshell og eurosizeplakater til utendørsmarkedet.

Alle utendørsmaterialene kan konturskjæres. Kan printes i mange forskjellige formater. Det våtsterke papiret printes i bredder opptil 150 cm, motiver til boards printes i flere deler med overlapp. 3 og 5mm oppskummet pvc printes i formater opptil 150 x 300 cm, men her kan man også printe i flere deler og montere de opp ved siden av hverandre. Smart-x printes i formater opptil 117 x 239 cm, men også der kan flere deler monteres ved siden av hverandre dersom man ønsker ferdig plakat i større format.

Plass til ønsket budskap på begge sider av gatebukken

Skulle man ønske å bestille selve gatebukken plakatene monteres inn i, har vi en standard variant på lager. Dette er gatebukk 70×100 cm-format, den tåler tøffe forhold og har lang levetid. Det er plass til ønsket budskap på begge sider av gatebukken, og det er enkelt å montere inn reklame plakater. Den er også utstyrt med sparkesikker bakplate. Fargen på rammen er sort, men den kan også bestilles i fargene rød, hvit eller naturlig eloksert. Kan også bestilles i 50×70 cm format.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på utendørs plakater, så send oss en forespørsel, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This