Folie til bil

Bruk bilen til markedsføring, unik mulighet for firmaprofilering

En firmabil dekorert med ønsket design ved hjelp av folie til bil, gir en unik mulighet for firmaprofilering. Å bruke flater som allerede er i bruk, og som i tillegg beveger seg rundt blant publikum, gir en ekstremt god mulighet for markedsføring.

Vi leverer både printet folie til bil, og innfarget folie til bil. Vi laminerer printet bilfolie for god holdbarhet. Vi kan renskjære bilfolien som firkanter, sirkler eller som utskåret tekst, logo, eller mønster. Dersom bildekoren skal frontkonturskjæres, plukker vi vekk delene som ikke skal være med, før vi premaskerer folie dekoren.

Det er viktig å opplyse om folien skal monteres opp på rette flater på bil, om den skal monteres opp rundt svake buer på bil, eller om bilen skal helfolieres. Dette for at vi skal velge riktig type folie. Noen folietyper kan varmes, strekkes og formes, men ikke alle.

Dersom folien skal monteres opp på vinduet på bilen, kan man bruke en rimeligere type folie enn bilfolien som kan varmes, strekkes og formes. Mange bruker for eksempel klistrelapper i bakvinduet på bilen, til denne bruken kan man fint velge en rimeligere folie. Man kan selv velge om man ønsker å klebe opp disse på utsiden eller innsiden av ruten. Dersom den skal klebes opp på innsiden, printer vi speilvendt på klar folie, for så å legge på hvitt bak. Vi leverer også perforert vindusfolie til bil, buss og trikk, hvor man kan se ut gjennom folien, men ikke inn.

Dersom det er ønskelig, kan vi ordne pakking og forsendelse om bilfolien skal sendes ut til flere forskjellige mottakere. Vi sender ut pakker til hele Norge. Ofte pakker vi reklamemateriell etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på utskåret frostet dekorfilm med premaskering, send oss en forespørsel, så setter vi opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This