Frostet folie

Delikat dekorering og markedsføring

Frostet folie er meget dekorativt og flott å se på. Brukes mye av butikker og kjøpesentere, caféer, restauranter og barer, og i kontorlandskaper.

Hos oss kan du få frostet folie til vindu, frostet folie utendørs bruk, frostet folie med logo, mønster eller tekst printet på folien, eller skåret ut. De fleste velger å få mønster, logo eller tekst skåret ut i den frostede folien, da dette gir en meget pen visuell effekt.

Dersom man ønsker foliering av vinduer ved bruk av utskåret frostet folie med premaskering, får man utnyttet vindusflatene på en god måte. Det er meget delikat med utskåret mønster eller tekst i vinyl folie montert opp på vindu. Man kan velge å montere opp på vindu utendørs eller innendørs. For innvendig montering frontkonturskjærer vi speilvendt. For innvendig montering av printet frostet folie, printer vi speilvendt.

I kontorlandskaper blir ofte frostet film til vindu brukt til kontorer og møterom for å hindre innsyn gjennom vindu, samtidig som lys slipper inn i rommene. Man kan se at det er aktivitet inne på kontorene og møterommene, men man ser ikke detaljene.

Vi leverer frosta folie dekor til vindu i bredder á 120 cm x lengde. Dersom man ønsker et større motiv, kan vi levere i flere deler, som enkelt skjøtes sammen ved montering. Skulle man trenge hjelp til montering av folien er det bare å si i fra – vi har samarbeid med montør, og kan bistå med montering i Oslo-området.

Dersom det er ønskelig, kan vi ordne pakking og forsendelse om folien skal sendes ut til flere forskjellige mottakere. Vi sender ut pakker til hele Norge. Ofte pakker vi reklamemateriell etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på utskåret frostet dekorfilm med premaskering, send oss en forespørsel, så setter vi opp et tilbud til deg.

 

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning, gaveeske eller emballasje?

Ved bestilling av opplag, kan du bestille en gratis prøve som du kan se og kjenne på før vi printer selve opplaget.

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This