Innfarget folie

Leveres i hele deler, eller skåret ut, plukket og premaskert

Innfarget folie er folie med samme farge tvers gjennom. Vi har 100 forskjellige farger å velge mellom, i tillegg til frostet folie, vinylfolie med speileffekt og translusent folie, som vi har i 55 forskjellige farger.

Innfarget folie kan leveres i hele flak for å dekke hele vindusflater, eller man kan få folien frontkonturskåret som et mønster, en setning eller man kan skjære ut en logo. Dersom man ønsker folie frontskåret, plukker vi vekk områdene som ikke skal være med i motivet, for så å premaskere folien.

Ofte brukes innfarget folie som vindusfolie, men det kan også brukes som bildekor – både på vanlige biler, motorsykler, lastebiler, busser og trikker. Vi bruker også innfarget folie på båter, eller som merking på anleggsmaskiner og liknende. Innfarget folie finnes i forskjellige kvaliteter til forskjellig bruk, det er bare å opplyse om hvilken bruk folien er tenkt til, så velger vi riktig kvalitet til bruken.

I kontorlandskaper blir ofte frostet film til vindu brukt til kontorer og møterom for å hindre innsyn gjennom vindu, samtidig som lys slipper inn i rommene. Man kan se at det er aktivitet inne på kontorene og møterommene, men man ser ikke detaljene.

Vi leverer innfarget folie i bredder á 120 cm x lengde. Dersom man ønsker et større motiv, kan vi levere i flere deler, som enkelt skjøtes sammen ved montering. Skulle man trenge hjelp til montering av folien er det bare å si i fra – vi har samarbeid med montør, og kan bistå med montering i Oslo-området.

Dersom det er ønskelig, kan vi ordne pakking og forsendelse om folien skal sendes ut til flere forskjellige mottakere. Vi sender ut pakker til hele Norge. Ofte pakker vi reklamemateriell etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på utskåret frostet dekorfilm med premaskering, send oss en forespørsel, så setter vi opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This