Utskåret folie med premaskering

Til vindu, bil, båt, buss, trikk eller andre jevne overflater
Utskåret folie med premaskering leverer vi ganske mye av, og det forstår jeg godt. Dersom man titter rundt på et kjøpesenter for eksempel, er det flust av eksempler på vindusdekor av utskåret folie rundt omkring på butikkvinduene. I kontorlandskaper brukes ofte utskåret frostet folie, både til å dekorere, og for å hindre innsyn til kontorer og møterom, samtidig som lys slippes inn i rommene. Og det ser meget delikat og flott ut.

Vi har en egen folieskjærer i hus, og den blir godt brukt. Utskåret folie med premaskering har flere bruksområder; det kan monteres opp som vindusfolie, det kan brukes som bildekor, det kan monteres på båt, buss, trikk eller andre jevne underlag.

Dersom man ønsker foliering av vinduer ved bruk av utskåret folie med premaskering, får man utnyttet vindusflatene på en god måte. Det er meget delikat med utskåret mønster eller tekst i folie montert opp på vindu. Man kan velge å montere opp på vindu utendørs eller innendørs. For innvendig montering frontkonturskjærer vi speilvendt.

Vi kan enten printe ønsket motiv på hvit skjærefolie, for så å frontkonturskjære, plukke og premaskere, eller vi kan frontkonturskjære ønsket mønster eller tekst i innfarget, hvit, sort eller frostet folie. Premaskeringen gjør at man enkelt får montert opp de utskårede delene med folie. Det ser delikat og flott ut med selvklebende dekor av folie.

Innfarget, hvit, sort og frostet folie kan vi levere i bredder á 120 cm x lengde. Dersom man ønsker et større motiv, kan vi levere i flere deler, som enkelt skjøtes sammen ved montering.

Dersom det er ønskelig, kan vi ordne pakking og forsendelse om folien skal sendes ut til flere forskjellige mottakere. Vi sender ut pakker til hele Norge. Ofte pakker vi reklamemateriell etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på utskåret folie med premaskering, send oss en forespørsel, så setter vi opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This