Skilt til arrangementer/messer

Vis publikum og gjester hvor de kan finne rømningsveier, toaletter, innganger osv.

Skal man holde et arrangement eller en messe, er det ofte fornuftig å få opp skilter som viser publikum hvor man kan finne rømningsveier, toaletter, osv. Man kan selvsagt også få printet opp andre motiver som skilt, mange vil blant annet også ha større logoskilt. Vi leverer skilt til arrangementer og messer i flere forskjellige formater og materialer.

Vi printer skiltene på storformat digitale printere, og vi har flere platestørrelser og materialer å velge mellom. Man kan bestille skilter i format fra ca 10 x 10 cm og opp til store formater som 300 x 150 cm. Ønsker man skilter som er enda større enn dette, kan vi printe skiltet over flere plater, også skjøtes disse delene sammen når skiltet monteres opp.

Noen kunder velger å printe skilter til arrangementer og messer på 0,3mm pvc. Dette er et rimelig materiale som tåler regn og fuktighet, og det er dermed veldig brukervennlig. Dette kan brukes både inne og ute. Dersom man ønsker skilter i tykkere materiale, kan vi levere på 3 eller 5mm oppskummet pvc. Ønskes mer ekslusive skilter, leverer vi skiltene på børstet eller hvit sandwich eller på acryl.

Avhengig av materialvalg, kan skiltene henges opp ved hjelp av borrelås på bakside, 2-sidig tape, eller man kan bruke pynteskruer ved bruk av sandwich eller acryl. Dersom det er ønskelig kan vi levere skiltene ferdig hullet for oppheng.

Skulle man ha behov for hjelp til montering, samarbeider vi med montør, og kan dermed være behjelpelige med dette.

Skilt til arrangementer og messer kan bestilles i opplag fra 1 stk og oppover. Det er også mulig å få printet opp flere forskjellige motiver, uten at dette blir en kostbar affære.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på skilt til arrangementer og messer, så send oss en forespørsel, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This