Skal du ut i markedet med et nytt produkt og ønsker en displayløsning for å fronte produktet i butikk? Skal du på messe og ønsker et gulvdisplay, et diskdisplay eller kanskje en brosjyreholder for å vise frem produkt eller gi bort informasjon? Skal du holde demostand, et event eller arrangement og kunne tenke deg et spesialtilpasset display uten å måtte bestille opp hundrevis?

Takket være maskinpark bestående av storformat digitale printere, har vi mulighet til å printe små opplag. Takket være Jesper, vår konstruktør av displayløsninger i papp, kan vi spesialtilpasse hvert enkelt display til det produktet som skal frontes, eller til brosjyren eller magasinet som skal gis bort. I tillegg har vi komplett etterarbeidsutstyr slik at vi får gjort displayløsningen helt ferdig under eget tak. 

Alt dette til sammen gir en unik mulighet i markedet i dag – du kan bestille skreddersydde displayløsninger i lavere opplag, med en fornuftig leveringstid. 

Displayløsninger som dette er meget delikate, og de løfter frem merkevaren som selges på en flott måte. Det er god plass til logo, ønsket budskap og design – og de synes godt. Dette er merkevarestrategi som fungerer; i butikk gir det en god visuell kommunikasjon til forbrukeren mens han/hun er i kjøpsmodus. På demostands, eventer, arrangementer og messer synes man godt, og får frem budskap på en visuelt delikat måte. 

Det er i tillegg en stor fordel at stativer og displays i papp er forholdsvis lette. Dette gjør det enkelt å plassere displaysystemene ute i butikk, på messa, på demostanden eller på arrangementet som holdes, samtidig som vi utformer displayene slik at de står stødig. Dette gjør det også enkelt å endre plassering dersom man skulle se at det er behov for det.

Har du spørsmål i forhold til displayløsninger, ta kontakt med oss, så finner vi sammen den beste løsningen for akkurat deg. 

Share This