Tjenester

Vi hjelper deg fra idé til produktet er ferdig printet og levert til kunde

Idé og veiledning

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere for hjelp og veiledning angående løsning av produktet du ønsker. Vi har lang erfaring innen grafisk, og kan raskt finne kostnadseffektive og brukervennlige løsninger.

Konstruksjon

Konstruktør setter konstruksjoner av displayløsninger. Her står man helt fritt til å kunne lage en konstruksjon tilpasset akkurat det man måtte ønske. Ved hjelp av 3D-visning, kan man enkelt vise frem ferdig løsning til kunde. Vi har også mulighet til å levere fysiske dummyer, både med og uten print, før opplaget printes.

Dersom det er ønskelig, er det mulig å kjøpe kun riss og dummy av oss, uten å printe selve opplaget hos oss. Dersom det er veldig høye opplag, lønner det seg kanskje å trykke opplaget istedenfor å printe det på storformat digitale printere. Ta gjerne kontakt med en av våre selgere dersom du ønsker hjelp til å konstruere en løsning.

Prepress

Prepress klargjør alle filer til print. Her kvalitetssikres filene slik at produksjonen opprettholder en god flyt.

Print

Vi har en stor maskinpark her på Lørenskog med flere storformat digitale printere. Vi printer alt fra små etiketter til store skilt. Vi printer på rull- og platematerialer i forskjellige tykkelser.

Samarbeidet mellom salgsavdelingen, prepress og produksjonen er veldig viktig. Når vi printer, kvalitetssikrer vi produktene gjennom informasjonen produksjonen mottar fra salgsavdelingen og prepress. Vi sjekker at fargene blir som de skal, at formatene stemmer, og at alle elementer i motivet kommer med på printet.

Ferdiggjøring

Når et produkt er ferdig printet, er egentlig bare halve jobben gjort. Vi har flere løsninger på ferdigstilling av trykksaker. De siste årene har vi investert stort i etterarbeidsutstyr, noe som har ført til at vi stort sett ferdigstiller alle produkter under eget tak. Vi renskjærer både rull- og platematerialer, og alle materialene vi printer på kan også konturskjæres. Laminatoren brukes til å laminere og premaskere folie. I noen tilfeller laminerer vi også plater. I tillegg riller vi i papp, vi bukker, limer, slisser og freser. Vi forsterker og maljer bannere. Noe håndarbeide blir det også. Ofte pakker vi trykksaker etter liste og sender ut til forskjellige adresser over hele Norge.

Distribusjon

Vi har samarbeid med flere transportfirmaer, og leverer ut trykksaker i hele Norge, og i det ganske utland.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This