Idé og veiledning

Det er ikke alltid lett å vite hva man vil ha. Eller hva man trenger. Om du ikke har helt oversikt over alt som er mulig å få til kan det være godt å få litt starthjelp. Kanskje du bare skal ha plakater? Men hvordan skal de henges opp? Skal de produseres på papir eller plast. Skal de være mulig å rulle sammen eller må de være på stivt platemateriale for å stå inntil vegg. Eller kanskje det du egentlig trenger er rollup. Dette kan vi hjelpe deg med å finne ut av og med det store utvalget som finnes av produkter kan det være bra å snakke med noen som vet om hele produktspekteret.

Vi kan, og vi vil hjelpe deg!

Design og Konstruksjon

Design er viktig for både utrykket av trykksaken og funksjonaliteten i en fil. Alle kan lage en fil, men er den god for produksjon?

Våre designere har mange års erfaring med filarbeid og vet hva som fungerer og hva som må til for å få et godt resultat.

Mange filer skal direkte i produksjon. Kampanjemateriell hvor du selv har laget alt av design og underlag sjekkes før det slippes fri i en av våre maskiner.

I andre tilfeller har du kanskje behov for hjelp med designet eller å få klargjort filer til produksjon. Da begynner vi prosessen og jobber frem løsninger som skal formidle budskapet ditt på akkurat den måten du vil ha det.

Displaykonstruksjon:

Vi har også god kunnskap på design og konstruksjon av displayprodukter. Konstruksjon av displayprodukter krever en helt annen erfaring enn mye annet av design. Å sette sammen en løsning til et display krever egne programmer og beregninger som gjør at produktet fungerer optimalt. Vi er lidenskapelig opptatt av displayløsninger

Produksjon

Vi er en produksjonsbedrift og all produksjon foregår på Lørenskog rett utenfor Oslo. Med alt fra design, print og etterarbeid i eget hus innehar vi stor kompetanse på selve produksjonsgangen.

Salg, design og produksjon jobber tett sammen og med god kommunikasjonen sørger vi alle for at produksjonsflyten er optimal for å levere dine produkter til rett tid.

Hos oss får du alt fra de minste trykksaker til storformat. Vi kan print!

Logistikk og distribusjon

Når alt er ferdig produsert skal varene ut fra våre lokaler på en eller annen måte. Vi står for utsendelser av enkeltstående pakker til store sammensatte kampanjer. Vi sørger for trygg og sikker håndtering av alle produktene dine.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This