Re-board

Miljøvennlig og robust materiale til produksjon av messestand, møbler, gulvdisplay, butikkinnredning og mye mer.

Re-board er et robust, miljøvennlig og meget anvendelig materiale. Re-board-materialet er en sandwichkonstruksjon bestående av papir og luft, og det er et lett produkt med stor styrke. Det er like sterkt som MDF- eller spon-plater, men har en vekt på kun 20 % av disse platene.

I og med at re-board er laget av kun papir og luft, resirkuleres det som vanlig papir. Det benyttes ingen skadelige produkter under produksjon av reboard, og med tanke på den lave vekten, gir det lavere utslipp under transport.

I tillegg er materialet godt egnet til print av ønsket design på begge sider av platene. Vi konturskjærer, riller og bøyer reboard til så og si alle mulige former.

Og det er alt dette til sammen som gjør materialet ypperlig til å skape messestands, messevegger, gulvdisplay, sjokkselgere, brosjyreholdere, standee, deler til butikkinnredninger, hyller, møbler som disker, bord, stoler og sittekuber og mye mer.

Vi har reboard-plater i 10 og 16 mm tykkelse. Vi produserer oftest i 16 mm tykkelse, da det finnes mest ekstrautstyr til denne tykkelsen. 16 mm tykk reboard kan leveres med skruer for å feste deler sammen, skruer med opphengsmulighet i topp, hjørneprofiler, skjøtestykker, kanttape eller kantpapir for å dekke kanten, plastføtter for å få materialet litt opp fra gulvet for å beskytte det mot skitt og fuktighet ,og pegger til å henge produkter på.

Vi leverer også mange løsninger hvor det ikke er behov for ekstrautstyr. Ofte får vi til å lage løsninger hvor skjøtestykkene er laget av selve reboardmaterialet, og hvor byggesystemet er såpass komplett at det ikke er behov for skruer.

Man velger selv om de røffe reboard-kantene skal synes eller ikke. Mange liker at de synes, da man med én gang signaliserer til kunder og brukere at man har et miljøvennlig produkt. Andre liker å bruke kanttape eller kant av papir. Fordelen med å ha en kant av papir istedenfor kanttape, er at man da kan resirkulere hele produktet som vanlig papir uten å måtte fjerne kanttapen først.

Når vi produserer produkter av reboard, leverer vi delene flatpakket, som et byggesett, med monteringsanvisning vedlagt.

Oslo Silketrykk er offisiell Re-board-partner, og vi har tilgang til alle Re-boards oppsett og maler hva gjelder messesystemer, møbler og displayer i alle mulige varianter og løsninger.

I tillegg har vi egen konstruktør, så vi leverer også spesialtilpassede løsninger i reboard. Har man et ønske om å skape en helt egen løsning som ennå ikke finnes, eller en løsning i et annet format, går det også fint. Da finner vi sammen en løsning som fungerer, setter riss til denne og leverer 3D-visning av produktet før produksjon.

Da vi har både produksjonsutstyr og lokale tilpasset til produksjon av re-board, har vi all produksjon av re-board i eget hus. Tett nærhet til produksjon er en stor fordel med tanke på å finne de beste løsningene, kunne gjøre endringer underveis, og å kunne svare på spørsmål angående levering på kort tid.

Ønsker du et stødig produkt i reboard, så ta kontakt med oss slik at vi sammen kan finne produktet som passer til formålet ditt.

Spørsmål?

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This