Butikkmateriell

Vis frem varene, og fang oppmerksomheten til kundene ved hjelp av delikate, salgsfremmende profileringsprodukter.

Gulvdisplay i storformat leverer vi i utallige varianter og løsninger. Displayet kan tilpasses det produkt man ønsker å selge, og ønsket design og budskap man vil formidle til kunde printes på. Sjokkselgere som dette fremmer merkevaren på en meget delikat måte, og gir god visuell kommunikasjon til forbrukeren mens han/hun er i kjøpsmodus. Ønsker man et torg bugnende av varer, kan man benytte seg av paller pyntet med palleskjørt – veldig enkel og dekorativ måte å vise frem varer på. Dumpere kan plasseres rundt omkring i butikk, bugnende av varer.

Popups tar liten gulvplass, og er meget dekorative. De har stor trykkflate med god plass til ønsket budskap. Dette selger vi mye av til bruk i butikk. Vi kan levere vanlige popups, men vi kan også levere popups med konturskjæring i topp, med lommer eller med brosjyreholder. Minipopups er, som navnet tilsier, popups i mindre format. Disse egner seg godt til å stå på disk, mellom kjøledisker eller oppå hyller. Alarmsøyler eller alarmcovers tres over alarmsøyler ved ut- og innganger til butikker, og ser like ut som popupsene. Flott måte å benytte gulvplass som allerede er brukt til alarmsøyler.

Vippetasser produserer vi i mange forskjellige varianter – de kan konturskjæres som firkanter, sirkler, stjerner, hjerter eller i en annen ønsket form. Disse festes på butikkhyller for å fremme et bestemt hylleprodukt. Snyltehenger festes også på butikkhyller, og disse kan man henge mindre produkter på.

Vi leverer også diskdisplay – disse kan være tilpasset et bestemt produkt, eller man kan ha en brosjyreholder til disk. Brosjyre- og magasinholdere produseres også som gulvdisplays. Helfigurer er ofte et artig innslag i butikk, med cutouts til ansikt blir det også en morsom aktivitet for kunder å ta bilder med helfiguren.

Merkevarer i storformat er fantastisk kult å se på, og tiltrekker seg mye oppmerksomhet i butikk. Passer ypperlig ved kampanjer – disse synes godt! Skillevegger og trekantsøyler i papp er også meget dekorativt inne i butikk. Har store flater med plass til design og salgsfremmende budskap. Fordelen ved å ha såpass store elementer i papp, er at disse enkelt kan monteres opp og flyttes på. Kuber i forskjellige formater kan supplere butikkinnredningen, og er et dekorativt innslag.

Hylleforkanter og produktskilt hjelper kundene med å finne produktene de er ute etter. Fordelen med storformat print, er at vi fint kan printe flere motiver uten at dette er veldig kostbart. Papirplakater, både 1-sidig og 2-sidig leverer vi i mange forskjellige formater. Vi leverer også plakater i backlitbateriale til lyskasser. Takheng printer vi ofte 2-sidig på kartong med hull i topp for oppheng. Vi kan også printe plakater i stive materialer – disse kan tres ned i føtter, konturskjæres og plasseres oppå en kube, eller man kan få printet et større bilde/dekor og få dette festet til vegg. Etiketter, gulvfolie med antisklilaminat, frostet folie vindusfolie blir også brukt mye i butikk.

Plakater til gatebukk og gatebukktrekk brukes mye utenfor butikk – flott å vise frem gode tilbud til forbipasserende. Utendørs plakater, boards, pvc banner, perforert banner og beachflagg er alle produkter vi leverer til utendørs bruk.

Mulighetene er mange – det er stort sett bare fantasien som setter grenser. Trykksaker som dette er markedskommunikasjon i direkte form, og er med på å fremme salg i butikk på en veldig god måte. Skulle du ønske en eller flere trykksaker til butikk, ta gjerne kontakt med en av selgerne våre, så kan vi hjelpe til med å finne riktig produkt.

Ta gjerne en titt nedenfor for inspirasjon!

0/5 (0 Reviews)

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This