Butikkmateriell

Vis frem varene, og fang oppmerksomheten til kundene ved hjelp av delikate, salgsfremmende profileringsprodukter.

Gulvdisplay i storformat leverer vi i utallige varianter og løsninger. Displayet kan tilpasses det produkt man ønsker å selge, og ønsket design og budskap man vil formidle til kunde printes på. Sjokkselgere som dette fremmer merkevaren på en meget delikat måte, og gir god visuell kommunikasjon til forbrukeren mens han/hun er i kjøpsmodus. Ønsker man et torg bugnende av varer, kan man benytte seg av paller pyntet med palleskjørt – veldig enkel og dekorativ måte å vise frem varer på. Dumpere kan plasseres rundt omkring i butikk, bugnende av varer.

Popups tar liten gulvplass, og er meget dekorative. De har stor trykkflate med god plass til ønsket budskap. Dette selger vi mye av til bruk i butikk. Vi kan levere vanlige popups, men vi kan også levere popups med konturskjæring i topp, med lommer eller med brosjyreholder. Minipopups er, som navnet tilsier, popups i mindre format. Disse egner seg godt til å stå på disk, mellom kjøledisker eller oppå hyller. Alarmsøyler eller alarmcovers tres over alarmsøyler ved ut- og innganger til butikker, og ser like ut som popupsene. Flott måte å benytte gulvplass som allerede er brukt til alarmsøyler.

Vippetasser produserer vi i mange forskjellige varianter – de kan konturskjæres som firkanter, sirkler, stjerner, hjerter eller i en annen ønsket form. Disse festes på butikkhyller for å fremme et bestemt hylleprodukt. Snyltehenger festes også på butikkhyller, og disse kan man henge mindre produkter på.

Vi leverer også diskdisplay – disse kan være tilpasset et bestemt produkt, eller man kan ha en brosjyreholder til disk. Brosjyre- og magasinholdere produseres også som gulvdisplays. Helfigurer er ofte et artig innslag i butikk, med cutouts til ansikt blir det også en morsom aktivitet for kunder å ta bilder med helfiguren.

Merkevarer i storformat er fantastisk kult å se på, og tiltrekker seg mye oppmerksomhet i butikk. Passer ypperlig ved kampanjer – disse synes godt! Skillevegger og trekantsøyler i papp er også meget dekorativt inne i butikk. Har store flater med plass til design og salgsfremmende budskap. Fordelen ved å ha såpass store elementer i papp, er at disse enkelt kan monteres opp og flyttes på. Kuber i forskjellige formater kan supplere butikkinnredningen, og er et dekorativt innslag.

Hylleforkanter og produktskilt hjelper kundene med å finne produktene de er ute etter. Fordelen med storformat print, er at vi fint kan printe flere motiver uten at dette er veldig kostbart. Papirplakater, både 1-sidig og 2-sidig leverer vi i mange forskjellige formater. Vi leverer også plakater i backlitbateriale til lyskasser. Takheng printer vi ofte 2-sidig på kartong med hull i topp for oppheng. Vi kan også printe plakater i stive materialer – disse kan tres ned i føtter, konturskjæres og plasseres oppå en kube, eller man kan få printet et større bilde/dekor og få dette festet til vegg. Etiketter, gulvfolie med antisklilaminat, frostet folie vindusfolie blir også brukt mye i butikk.

Plakater til gatebukk og gatebukktrekk brukes mye utenfor butikk – flott å vise frem gode tilbud til forbipasserende. Utendørs plakater, boards, pvc banner, perforert banner og beachflagg er alle produkter vi leverer til utendørs bruk.

Mulighetene er mange – det er stort sett bare fantasien som setter grenser. Trykksaker som dette er markedskommunikasjon i direkte form, og er med på å fremme salg i butikk på en veldig god måte. Skulle du ønske en eller flere trykksaker til butikk, ta gjerne kontakt med en av selgerne våre, så kan vi hjelpe til med å finne riktig produkt.

Ta gjerne en titt nedenfor for inspirasjon!

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This