Materiell til eventer og arrangementer

Skap et arrangement gjestene husker!

Ved å benytte seg av trykksaker som skaper en helhetlig og personlig fremstilling, skaper dette igjen gode følelser hos gjestene. Vi leverer trykksaker med eget ønsket design og budskap. Dette blir delikate og morsomme innslag på arrangementer og eventer.

Hva om gjestene ankommer arrangementet gående på en rød løper med egen logo trykket på? Hva med å få printet en merkevare i storformat? Det er utrolig kult og blir lagt godt merke til. Vi leverer også trekantsøyler og skillevegger i storformat papp med eget design printet på. Fordelen ved å benytte seg av papp, er at det enkelt kan settes opp og flyttes på, da vekten er lav.

Helfigurer i full størrelse med for eksempel cut out til ansikt er et artig innslag. Kveldens meny printet på en liten trekantsøyle eller kube er flott å ha stående på bordene til gjestene. Ofte kan det være fornuftig å ha opp skilt slik at gjestene vet om rømningsveier, toaletter og lignende.

Ønsker man at gjestene skal komme hjem med vareprøver eller gaver er det flott å gi dette i en gaveeske med ønsket design. Eller man kan plassere gaver i dumpere med dekorativt design og budskap. Skulle man ønske å dele ut trykt informasjon, kan dette plasseres i delikate brosjyre/magasin-holdere til gulv eller bord.

Har man en scene er det både dekorativt og informerende med et banner hengende i bakkant. Vi leverer også bannere til utendørs bruk. Kuber i papp med eget design er også dekorativt og flott å se på, disse kan leveres i flere størrelser.

Mulighetene er mange – det er stort sett bare fantasien som setter grenser. Skulle du ønske en eller flere trykksaker til et arrangement eller event, så ta gjerne kontakt med en av selgerne våre, så kan vi hjelpe til med å finne riktig produkt.

Ta gjerne en titt nedenfor for inspirasjon!

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This