Materiell til demostands

Frem den gode merkevareopplevelsen ovenfor forbrukeren ved hjelp av godt profileringsmateriell på demostands.

Hva med å få printet en bestemt merkevare i stor størrelse i papp? Dette blir utrolig kult og tiltrekker oppmerksomhet til standen. Vi leverer også skillevegger i papp som fint kan brukes som bakvegg på en demostand – dette skaper fort et helhetlig inntrykk av standen. Ønsket motiv printes på skilleveggen. Skilleveggen er i format 240 x 200 cm, noe som gir stor plass til det budskap man ønsker å formidle.

Vi leverer også bordfronter til demobord, ofte leverer vi dette på 0,3mm pvc eller på pvc banner. Selve demobordet har kunden fra før av. Enkel måte å endre budskapet på demobordet. Gulvfolie med antisklilaminat kan vise fremtidige kunder veien til demostanden. Vanlige popups, popups med konturskjæring i topp, popups med lommer, eller popups med brosjyreholder er dekorativt, tar liten gulvplass og viser delikat frem ønsket budskap til kunder. Vi leverer også minipopups som fint får plass på et bord eller på gulvet ved siden av demobordet. Helfigur i stivt lettvektsmateriale stående på en kube av papp er flott å se på, tar liten gulvplass, og tiltrekker seg oppmerksomhet.

Dumpere og sjokkselgere leveres også til demostands. Her kan man plassere produkter på en delikat måte, ved hjelp av displayer med ønsket design. Ønsker man at kundene skal kunne få med seg en brosjyre eller et magasin med hjem, kan disse plasseres i brosjyreholdere til gulv eller disk. Brosjyreholderen tilpasses brosjyrene eller magasinene som skal deles ut. Ønsker man å vise frem produkter ved hjelp av paller, leverer vi også palleskjørt – både på e-flute og papir.

Beachflagg stående utendørs eller innendørs viser også godt at her skjer det noe. Vi leverer beachflagg i flere størrelser. Bannere i tett pvc, mesh eller stoff leverer vi også, disse bestilles i akkurat det formatet man måtte ønske.

Mulighetene er mange – det er stort sett bare fantasien som setter grenser. Skulle du ønske en eller flere trykksaker til en demostand, så ta gjerne kontakt med en av selgerne våre, så kan vi hjelpe til med å finne riktig produkt.

Ta gjerne en titt nedenfor for inspirasjon!

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This