Materiell til butikkampanjer

Kampanje plakater i storformat kan leveres med list i topp og bunn for oppheng, de kan brukes som bakvegger ved å feste de direkte på vegg, eller de kan festes inn i systemer butikken eventuelt har fra før. Plakater kan bestilles i alle mulige størrelser, det bredeste vi kan printe på papir er 245 cm bredde x lengde. Det koster heller ikke skjorta å få printet opp flere motiv. Plakatene kan også printes 2-sidig dersom man ønsker det.

Takheng printer vi 2-sidig på kartong og huller de for oppheng. Man kan velge å få de hullet i topp og bunn for å henge flere takheng under hverandre. Man kan også velge å få takhengene konturskåret.

Vindusfolie leveres enten printet 4-farger på hvit eller tranparent folie, eller man kan velge innfarget folie. Vindusfolien kan konturskjæres eller den kan dekke hele vinduet med motiv. Man kan også få innfarget folie frontkonturskåret (dette er gjerne tekster og/eller logoer), plukket og premaskert. Dersom man trenger hjelp til å få folien montert, er det bare å forespørre oss om montering også, så ordner vi det.

Gulvfolie leveres på avtagbar folie med gulvlaminat. Disse kan også konturskjæres om det skulle være ønskelig. Supert å utnytte gulvplass som ikke blir brukt til noe, til å fremme tilbud og salg.

Popups og alarmsøyler er flotte produkter som synes godt for kunde. Popups leveres med innlegg slik at de står av seg selv, alarmsøyler eller alarmcovere tres over eksisterende alarmsøyler ved inn- og utgang til butikker. Popups og alarmsøyler har motiv på for- og bakside, popupsen tar lite gulvplass, mens alarmsøylen utnytter allerede brukt plass i butikken. Supre produkter begge to.

Displayer og sjokkselgere i papp og kartong til gulv og disk fremmer kampanjer på en utmerket måte. Her får man stilt frem produktet som er på tilbud i egne displays med tilpasset motiv. Vi har egen konstruktør som finner løsninger tilpasset produktet som skal stilles ut.

Dersom det er ønskelig kan vi pakke og sende ut kampanjemateriell direkte til butikk fra oss. Vi leverer over hele Norge. Bare å si i fra ved forespørsel, så ordner vi det.

Ta gjerne en titt nedenfor for å se produkter vi mener egner seg til butikkampanjer.

Ta gjerne en titt nedenfor for inspirasjon!

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This