Materiell til messe

Fang oppmerksomheten til deltakerne på messa med delikate, salgsfremmende produkter med eget motiv printet på.

Det er ofte mye man har lyst til å vise frem på en messestand, og det er hyggelig å kunne gjøre dette på en delikat og pen måte. Ved å benytte seg av brosjyre- og magasinholdere til gulv eller disk, synes dette materiellet godt for en eventuell fremtidig kunde. Har man produkter man ønsker å stille ut, er det flott å kunne benytte seg av en sjokkselger i papp. Vi kan tilpasse sjokkselgeren etter et bestemt produkt dersom det er ønskelig.

Merkevarer i storformat synes veldig godt, og blir fort et blikkfang. Big Box kan brukes som bak- eller skillevegg, og har en stor trykkflate til ønsket motiv og budskap. Har man produktprøver eller gaver man ønsker å sende med deltakerne, er det flott å kunne gi disse i gaveesker med eget design. Helfigurer med cut outs til ansikt skaper en morsom aktivitet. Popups tar liten gulvplass og er meget anvendelige. Disse kan konturskjæres i topp, lages med lommer eller med brosjyreholdere.

Vi leverer også bordfronter til messebord. Printes på 0,3mm pvc eller på pvc banner. På denne måten kan man enkelt bytte ut motiv på messebord. Kunde står selv for bord. Ønsker man å vise frem produkter på en pall, kan denne pyntes med palleskjørt. Ofte er det fornuftig å ha plakater eller takheng, dette får man også bestilt hos oss. Gulvfolie med antisklilaminat er en flott måte å profilere seg på. Rød løper med egen logo på synes godt for gjestene. Rollup´en er ofte en selvskreven gjest på messer, vi har flere bredder som kan bestilles her.

Stoffbanner hengende fra tak, beachflagg og pvc banner er alle anvendelige i messesammenheng. Vi kan også levere enkle skilt til messer og arrangementer.

Fordelen med trykksaker i papp, kartong, folie, papir og banner, er at de er forholdsvis lette, og de blir dermed enkle å frakte og sette opp på stand.

Skulle du ønske en eller flere trykksaker til bruk på messe, ta gjerne kontakt med en av selgerne våre, så kan vi hjelpe til med å finne riktig produkt.

Ta gjerne en titt nedenfor for inspirasjon!

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This