Skilt i sandwich

Reklameskilt, stadionskilt, logoskilt, byggeplasskilt, dekorskilt – mange bruksområder

Skilt i sandwich materiale leverer vi mye av. Sandwich er en komposittplate, og platen er bygget opp av to 0,3mm aluminiumsplater med en kjerne av polyethylen. Sandwich skilt brukes mye som reklameskilt utendørs, både som firmaprofilering og som reklame for bestemte produkter, som logo skilt, som byggeplasskilt, veggskilt, dørskilt kontor, skilting i parkeringshus og andre steder, som stadionskilt eller som butikkskilt. Skilt i sandwich brukes også i butikkinnredning.

Sandwichskilt er meget holdbare og et veldig flott produkt. De fungerer vel så bra innendørs som utendørs. Vi har hvite sandwichplater, og sandwichplater i børstet utførelse.

Vi printer skilt i sandwich på storformat digitale printere, og kan lage skilt i så og si alle mulige formater. De største platene vi har på lager er 156 x 305 cm store. Ofte er det kunder som vil bestille skilt i større formater enn dette, og da printer vi skiltet i flere deler. I og med at vi printer dibond skilt på storformat digitale printere, kan man bestille flere forskjellige motiver uten at det blir kostbart.

Vi freser ut ferdig printet skilt – vi kan også formskjære skilt i sandwich om det er ønskelig.

Sandwichskiltene skrues enkelt fast til vegg ved hjelp av skruer. Vi leverer også sandwichskilt med pynteskruer. Dersom man skulle trenge hjelp til montering, har vi samarbeid med montør, og kan bistå med dette.

Dersom det er ønskelig kan vi ordne pakking og forsendelse om skiltene skal sendes ut til flere forskjellige adresser. Vi sender pakker ut til hele Norge. Det er ofte at vi pakker og sender ut reklamemateriell etter liste – bare å si i fra, så ordner vi det. Vår sjåfør, Øyvind, leverer ut varer i Oslo-området.

Skilt i sandwich kan bestilles i opplag på 1 stk og oppover. Ønsker du et uforpliktende pristilbud på skilt i sandwich, så send oss en forespørsel, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This