Konisk gaveeske

Flotte gaveesker med ønsket design

Konisk gaveeske med håndtak er en gave eske med mange bruksområder. Gaveesken produseres i bølgepapp.

Gaveesker med logo og gaveesker med trykk er flott å bruke dersom man for eksempel har reklameartikler man ønsker å gi kundene sine. Eller om man vil gi en julegave eller sommergave til kunder eller samarbeidspartnerne, er det flott å kunne gi denne i en gaveeske med egen logo og eget design. Det er jo faktisk slik at mange har esken stående på arbeidsplassen sin også etter at selve innholdet er tatt ut. På denne måten kan man få markedsført seg inne i lokalene hos kunde over lenger tid.

Dette er også flotte gaveesker til bruk i butikk, på messer, demostands, events og arrangementer. Man kan lage et eget torg som bugner av gaveesker med egen logo og eget design, fylt av reklamegaver. Dette liker kunder i butikk, på messer og demostands, og også gjestene på eventer og arrangementer. Når gaveeskene etter endt besøk i butikk eller endt arrangement, spres for alle vinder er dette god markedsføring med tanke på alle potensielle forbrukere kundene og gjestene møter på sin vei. Med den flotte gaveesken i hånden.

Vi kan produsere konisk gaveeske i flere formater. Våre standardformater er 15 cm bredde x 15 cm dybde x 22 cm høyde + 25 cm bredde x 25 cm dybde x 33 cm høyde. Men her er vi veldig fleksible, så ønskes et annet format, er det bare å ta kontakt med en av våre selgere, så kan vi sammen finne et format som passer. Det er en fordel å ta en prat med oss når man skal finne nytt format, da vi kan veilede slik at det nye formatet blir hensiktsmessig i forhold til platestørrelsen på materialet. På denne måten får man en mest mulig kostnadseffektiv gaveeske.

Koniske gaveesker kan bestilles i opplag fra 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på koniske gaveesker, fyll ut forspørselsskjema, og vi setter opp et pristilbud til deg.

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning?

Hos oss kan du få printet og levert 1 eksemplar av produktet du trenger, før du bestiller selve opplaget. 

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This