Vineske

Flotte esker tilpasset til produkt 

Vineske med egen logo og eget design er et veldig populært produkt. Ønsker man å gi en vinflaske i julegave eller som sommergave til kunder eller ansatte, er det flott å kunne gi bort vinflasken i en gaveeske. Og det er ekstra flott når man kan få printet logo og eget design på vinesken – da man får markedsført seg samtidig.

Skal man gi bort en rødvinsflaske i julegave er det hyggelig med en vineske med egen logo sammen med et julemotiv. Ønsker man å gi bort en flaske med boblende, frisk cava i sommergave, blir det ekstra flott med en vineske med egen logo og eget design med lett sommermotiv.

Vi kan også levere vineske med egne til- og fra- lapper med logo og eget design som matcher vinflaskene. Vineskene produserer vi i bølgepapp, og til- og fra- lappene produseres på kartong. Til- og fra- lappene har logo og (eller) ønsket design på den ene siden, også kan man skrive navn på mottaker for hånd på den andre siden.

Det er litt forskjell på størrelsen på vinflaskene man får kjøpt i dag, og vinesken tilpasses derfor til vinflasken man ønsker å gi bort. Det er derfor en fordel å vite høyden, samt bredden på vinflaskene når man bestiller opp gaveeskene.

Dersom man ønsker å sende vinesker til flere forskjellige kunder via post, har vi mulighet til å pakke vinesken inn i emballering som tåler postgang. Vi har også mulighet til å stå for montering av vineskene, ilegg av vinflasker, pakking og utsending herfra, så sant opplaget er overkommelig for oss. Send oss i tilfelle en forespørsel på dette, så imøtekommer vi ønsker så godt det lar seg gjøre.

Vinesker kan bestilles i opplag fra 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på vinesker, fyll ut forespørselsskjema, og vi setter opp et pristilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This