Alarmsøyler

Utnytt plass som allerede er i bruk ved hjelp av alarmsøyler med ønsket design og reklame
Alarmsøyler er rett og slett alarm overtrekk og skjuler alarmsøyler som står ved inn- og utgangen til mange av butikkene vi besøker i dag. I tillegg til å skjule alarmsøylene gir de også ekstremt god eksponering av det budskap man ønsker å gi til sine kunder.

Det flotte med alarm søyler er at de utnytter plass butikkene allerede har tatt i bruk til alarmene sine. De tar ikke noe ekstra plass i butikkene, de forbedrer heller plassutnyttelsen. En alarmsøyle har motiv på begge sider, og store flater til ønsket budskap og design. Man legger godt merke til reklamesøyler som dette, det er veldig dekorativt, og de fleste forbipasserende får med seg reklamen som er printet på søylene.

Alarmtrekk produserer vi i kartong. Vi kan tilpasse størrelsen etter den alarmen som brukes i butikken alarmskjuleren skal leveres til. Gi oss størrelsen på alarm søylen, så skal vi sørge for å finne det formatet som passer. Kartong er et veldig lett materiale, og det er enkelt å tre alarm trekk over alarmsøylene.

Som regel bukker vi våre alarmcover på midten slik at vi får brettet de til halvt format med tanke på forsendelse, men det er også mulig å bestille alarm hetter uten bukking på midten. Man bør da være obs på at dersom man skal sende alarm covers til flere adresser, så vil transportkostnaden bli høyere.

Dersom man ønsker å få alarm skjulere levert til flere adresser rundt i Norges land, kan vi ordne pakking og forsendelse fra oss. Ønsker man å få alarmskjulerne levert til én adresse, og skal det sendes videre sammen med mer materiell derfra, kan vi også levere alarm buer pakket enkeltvis. Eller vi kan levere samlet på pall eller i pakke.

Alarmbue kan bestilles i opplag på 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud fra oss på alarm cover, fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This