Popups

Enkle å sette opp og står av seg selv – effektfulle reklamesøyler
Popups er et meget populært produkt hos oss, og med tanke på hvor enkel pop-up´en er i bruk, samtidig som den gir oss to store flater med plass til design og budskap, kan man lett skjønne at dette er en populær reklamesøyle.

Vi har mulighet til å levere popup i flere størrelser og varianter. De vanligste formatene er 59 x 180 cm og 59 x 160 cm, men vi har mulighet til å produsere andre formater utover dette, så bare å si ifra om man ønsker et annet format.

Vi synes det er veldig gøy at vi har mulighet til å tilby pop-ups i så mange varianter. Vi kan produsere pop-up med konturskjæring i topp, og det gir kundene våre mulighet til å stille ut en pop up som skiller seg ut. Det ser veldig flott ut når en poppup er formskåret i topp. Vi kan også produsere pop ups med brosjyreholder på begge sider. På denne måten har man mulighet til å legge oppi en flyer, folder eller brosjyre, slik at forbruker har mulighet til å ta med seg hjem, informasjon om produktet man markedsfører. Vi leverer også popp-up med lommer – her har man mulighet til å legge oppi materiell som rabattkort og liknende. Dette gir enda større lyst til kunde å investere i akkurat denne merkevaren.

Popups i kartong

Vi produserer popp-up i kartong, og leverer de med popup-innlegg. Som oftest bukker vi kartongsøylen på midten for forsendelse, men det trengs ikke om man ikke ønsker det. Vi har også mulighet til å produsere større søyleplakat, da produseres disse på bølgepapp. Her kan vi levere pappup i formater opptil 135 x 200 cm, dog uten de vanlige popup-innleggene. Når vi leverer såpass store søyler, leveres disse med en innleggskasse i bølgepapp. Dette er fordi det trengs sterkere innlegg til pappsøyle enn til kartongsøyle.

Anvendelig produkt

Displayprodukter som popups, er et meget anvendelig produkt og passer godt på flere arenaer. Passer ypperlig som butikkmateriell, på demostands, messer, arrangementer, eventer, i resepsjoner og ute i gangen på kjøpesentere. Det er en stor fordel at det er et såpass lett produkt som står av seg selv, samtidig som det krever liten gulvplass – dette gjør det enkelt å plassere poppup´en. Selv butikker med liten plass får plassert en totemsøyle.

Vi kan produsere popups i opplag fra 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud, fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This