Minipopups

Passer ypperlig på disk, butikkhyller, demostands osv.

Minipopups er, som navnet tilsier, en mindre variant av popup´en. Minipopups produseres også på kartong, og leveres med popup-innlegg slik at den står av seg selv. Ofte produserer vi mini popup i format 40 x 60 cm, men her kan vi også produsere i andre størrelser utover dette formatet. Bare å si i fra om man ønsker mini pop ups i andre størrelser, så kan vi finne et passende format sammen.

Vi kan levere mini pop ups med konturskåret topp – dette er veldig dekorativt, og det er gøy å ha en reklamesøyle som skiller seg litt ut. Vi kan også produsere mini pop-ups med lommer. I lommene kan man plassere materiell som rabattkort og liknende – en liten fristelse til potensielle kunder.

Mini pop-up passer utmerket som butikkmateriell, som messeutstyr, på demostands, eventer, arrangementer og i resepsjoner og skranker. I butikk kan man ha mini pop up stående på disk, på torg sammen med andre varer, eller på hyllen mellom 2 kjøle- eller frysedisker. På messer, demostands, eventer og arrangementer passer de ypperlig på disk, eller på en utstilling sammen med varer. Det er dekorativt å ha informasjon om produktene man markedsfører printet på mini popups.

Det er veldig enkelt å plassere en mini poppup – den tar liten gulv-, eller diskplass, står av seg selv, og er lett. Samtidig får man en søyleplakat med motiv på begge sider, og god plass til det man ønsker å formidle til forbruker.

Dersom man ønsker å sende ut minipopups til flere adresser, kan vi ordne pakking og forsendelse fra oss. Ønsker man å få det levert til én adresse, og at det skal sendes videre sammen med mer materiell derfra, kan vi også levere mini popup´s pakket enkeltvis. Eller vi kan levere samlet på pall eller i pakke.

Vi kan produsere mini popp-up i opplag fra 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på mini pappup, fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Pristilbud

Vil du ha et uforpliktende pristilbud?

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning, gaveeske eller emballasje?

Ved bestilling av opplag, kan du bestille en gratis prøve som du kan se og kjenne på før vi printer selve opplaget.

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This