Minipopups

Passer ypperlig på disk, butikkhyller, demostands osv.
Minipopups er, som navnet tilsier, en mindre variant av popup´en. Minipopups produseres også på kartong, og leveres med popup-innlegg slik at den står av seg selv. Ofte produserer vi mini popup i format 40 x 60 cm, men her kan vi også produsere i andre størrelser utover dette formatet. Bare å si i fra om man ønsker mini pop ups i andre størrelser, så kan vi finne et passende format sammen.

Vi kan levere mini pop ups med konturskåret topp – dette er veldig dekorativt, og det er gøy å ha en reklamesøyle som skiller seg litt ut. Vi kan også produsere mini pop-ups med lommer. I lommene kan man plassere materiell som rabattkort og liknende – en liten fristelse til potensielle kunder.

Mini pop-up passer utmerket som butikkmateriell, som messeutstyr, på demostands, eventer, arrangementer og i resepsjoner og skranker. I butikk kan man ha mini pop up stående på disk, på torg sammen med andre varer, eller på hyllen mellom 2 kjøle- eller frysedisker. På messer, demostands, eventer og arrangementer passer de ypperlig på disk, eller på en utstilling sammen med varer. Det er dekorativt å ha informasjon om produktene man markedsfører printet på mini popups.

Det er veldig enkelt å plassere en mini poppup – den tar liten gulv-, eller diskplass, står av seg selv, og er lett. Samtidig får man en søyleplakat med motiv på begge sider, og god plass til det man ønsker å formidle til forbruker.

Dersom man ønsker å sende ut minipopups til flere adresser, kan vi ordne pakking og forsendelse fra oss. Ønsker man å få det levert til én adresse, og at det skal sendes videre sammen med mer materiell derfra, kan vi også levere mini popup´s pakket enkeltvis. Eller vi kan levere samlet på pall eller i pakke.

Vi kan produsere mini popp-up i opplag fra 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på mini pappup, fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Pristilbud

Vil du ha et uforpliktende pristilbud?

0/5 (0 Reviews)

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This