Big Box

Stor flate for ønsket budskap – dekorative og flotte å se på
Big box er et veldig stort displayprodukt i format 180 cm bredde x 250 cm høyde x 36 cm dybde som står av seg selv siden den er såpass dyp. Den er meget dekorativ og ser veldig flott ut ute i bruk. Big box kan også lages i mindre formater som for eksempel 140 cm bredde x 200 cm høyde x 36 cm dybde.

Big box produseres i bølgepapp, og til tross for den store størrelsen, er det enkelt å plassere den da bølgepapp er et produkt som ikke veier så mye. Vi flatpakker dette produktet ved utsendelse, og leverer pakkene med monteringsanvisning slik at hvem som helst kan montere opp den store veggen. Man bør dog være to stykker som setter den opp sammen. Vi kan også ordne forsendelse av produkter som dette til flere adresser dersom det er ønskelig.

Dette er et gulvdisplay i storformat som virkelig synes. Det er ikke mange forbipasserende som går forbi denne veggen uten å legge merke til den. Passer utmerket til markedsføring av filmer på kinoer, men den passer også godt som messeutstyr. Veldig kult å ha en ruvende vegg som dette med eget motiv og budskap – den tiltrekker seg mye oppmerksomhet.

Big box´en vil også gjøre nytten sin på eventer og arrangementer. Det er veldig gøy å fronte budskap ved å bruke displayprodukter i så store formater. Den kan også brukes som skillevegg på messer, eventer og arrangementer. Har man butikk med stort areal er det heller ingenting i veien for å plassere den i butikk. Fordelen er at den tar relativt lite gulvplass i forhold til det store arealet man har til plass av budskap og design.

Vi kan produsere big box i opplag på 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på big box, fyll inn i forspørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This