Store trekantsøyler

Tiltrekk oppmerksomhet med store trekantsøyler
Store trekantsøyler produserer vi i formater opptil 135 x 200 cm. Det vil si at hver side av trekanten er i format 135 x 200 cm. Oftest leverer vi store trekantsøyler i format 90 x 190 cm og 70 x 170 cm. Sidene monteres sammen med låseklaffer. Vi riller hver del på midten slik at man får brettet søylen for forsendelse. Displayprodukter som dette lager vi bølgepapp, noe som er en fordel med tanke på vekten; de store trekantsøylene er relativt lette i forhold til hvor store de er. Dette gjør at hvem som helst kan montere sidene sammen.

Kan også leveres med brosjyreholdere

Store trekantsøyler kan også leveres med brosjyreholdere. På denne måten kan man også stille frem et produkt kunde kan ta med seg, og når brosjyren, folderen eller flyeren stilles ut på denne måten, vil den synes godt. Dermed har man har større påvirkningskraft, og det er større mulighet for at kunde velger å ta med seg en brosyre.

Vi kan også levere store trekantsøyler med pegger slik at man kan henge opp produkter på søylen. På denne måten får man et praktisk gulvdisplay med store flater for plass til design og informasjon om produkten(e).

Svarboks på trekantsøylen

Man kan også få montert en svarboks på trekantsøylen, til bruk ved konkurranser eller undersøkelser.

Store trekantsøyler er et storformat-produkt som synes veldig godt ute i bruk. Kan brukes i butikk, ute i gangen på kjøpesentere, som messeutstyr, på eventer og arrangementer, eller de kan stå i resepsjoner. Mulighetene er mange. Det er flott å se en stor trekantsøyle på en messestand som viser potensielle kunder hva man har å tilby. De kan også brukes som skilting under messer og eventer – de tre kantene kan ha design med piler og informasjon som viser vei for kundene. Under arrangementer og eventer, eller i butikk, er det veldig dekorativt å ha trekantsøyler stående rundt omkring i lokalet med forskjellig eller likt design og budskap.

Vi kan levere displaysystem som dette i opplag fra 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på store trekantsøyler, fyll inn forespørselsesskjema, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This