Skillevegg/postkort i bølgepapp

Passer ypperlig i butikk, på messer, arrangementer, eventer og demostands

Skillevegg/postkort i bølgepapp er veldig dekorativt inne i butikk, eller på messer, demostands, arrangementer og eventer. Vi leverer skillevegg/postkort i bølgepapp i format 240 x 200 cm, og som man kan se på bildet er skilleveggen/postkortet satt sammen av tre deler som settes opp ved at delene stilles litt skrått. Dermed står skilleveggen stødig.

Det er en stor fordel at skilleveggen tar lite gulvplass, samtidig som det er en stor flate med plass til budskap og design. Forbipasserende får med seg det budskap man ønsker å formidle. Passer utmerket som messeutstyr på stand, da den kan brukes både som skillevegg og bakvegg. Skal man ha demostand er det flott å bruke denne som bakvegg, for så å sette opp et demobord foran bakveggen. Man får en helhetlig stand som viser forbrukeren produktene man ønsker å fronte på en god visuell måte. Vi leverer ofte skillevegg/postkort til butikker, som setter disse opp for å gjøre vindusutstillingen komplett. Man får en flott bakvegg med ønsket design bak varene som stilles ut. Skilleveggen/postkortet kan også brukes for eksempel på hoteller og i resepsjoner. Mulighetene er mange.

Dette displayproduktet er også relativt lett siden det er laget av bølgepapp som er et lett materiale. Vi leverer skilleveggen/postkortet i én hel del, brettet sammen, noe som gjør at dette gulvdisplayet ikke krever montering. Vi har mulighet til å pakke disse enkeltvis for forsendelse, hver pakke blir da ca 85 x 205 cm stor. Vi kan levere displayprodukter som dette i hele Norge.

Man kan også komme med ønske om andre formater enn dette på 240 x 200 cm, som vi har satt som standardformat. Ta da gjerne kontakt med en av selgerne våre, så vil vi sammen finne et format som passer for deg.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på skillevegg/postkort, fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This