Helfigurer/standee med bakstøtte

Med cotouts til ansikt eller med 3D-effekt
Helfigurer/standee med bakstøtte er et veldig morsomt produkt man kan gjøre mye gøy med. Vi produserer standees både som konturskåret helfigur, og som firkantede flater med bakstøtte. Vi leverer også helfigurer/standee med bakstøtte med cutout til ansikt. På denne måten kan målgruppen helfiguren stilles ut for, vise frem ansiktet sitt gjennom helfiguren. Man kan også lage standee som ser ut som en bil, buss eller et hus, en frukt eller grønnsak – det er flust av muligheter. Har man en veldig bred standee man vil produsere, monterer vi på flere bakstøtter på hver standee slik at den står stødig.

Standees med 3D-effekt

Vi har også mulighet til å produsere standees med 3D-effekt. Da lager man først en bakplakat for så å montere en eller flere mindre konturskårede deler, oppå bakplakaten med et mellomstykke i mellom delene. Dermed får man en 3D-effekt.

Helfigurer/standee med bakstøtte kan også leveres med brosjyreholder. Ved å velge denne løsningen kan man få delt ut brosjyrer, foldere og flyers på en morsom og kreativ måte. Det er også en mulighet å lage en innfelt hylle inne i standee – dette har vi tidligere gjort for et kosmetikk firma. Her valgte kunde å printe en merkevare i storformat, konturskjære denne, for så å lage en innfelt hylle med plass til selve produktet, samt en brosjyreholder hvor kunde fikk ta med seg informasjon om produktet hjem. En meget god og kreativ løsning som formidler budskap til forbrukeren på en morsom og virkningsfull måte.

Vi lager full size standees til både innen- og utendørsbruk. Displayprodukter som standees kan produseres i bølgepapp, kartong, kapa eller smart-x. Til innendørs bruk, fungerer både kartong, bølgepapp og kapa. Standees til bruk på disk produseres som oftest på kartong. Til standee cutouts som skal stå på gulv står valget mellom bølgepapp og kapa. For helfigurer som skal brukes som utendørsreklame, bruker vi smart-x, som er stive lettvektsplater som tåler regn og fuktighet. Til disse utformer vi en bakstøtte i plast som man kan legge vekt på, slik at helfiguren ikke blir tatt av vinden.

Helfigurer/standee med bakstøtte egner seg veldig godt som butikkmateriell, på messer, demostands, eventer og arrangementer.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på helfigurer/standee med bakstøtte, fyll inn i forspørselsesfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This