Leverandør av reklametrykksaker i over 60 år

Vi leverer over hele landet

Med produksjon på Lørenskog, rett utenfor Oslo, leverer vi norskproduserte reklametrykksaker over hele landet.

Det er kort vei fra kunde til produksjon, da både salgsteam og produksjon ligger på Lørenskog.

Vi startet opp i 1952, og har 68 års erfaring fra bransjen. Ta kontakt med en av våre selgere, så hjelper vi deg å finne produktet du er ute etter. 

 

 

 

 

Idé og veiledning – Design/konstruksjon – Produksjon – Distribusjon

Med produksjon på Lørenskog, rett utenfor Oslo, leverer vi norskproduserte reklametrykksaker over hele landet.

Det er kort vei fra kunde til produksjon, da både salgsteam og produksjon ligger her på Lørenskog.

Vi startet opp i 1952, og har 68 års erfaring fra bransjen. Ta kontakt med en av våre selgere, så hjelper vi deg å finne produktet du er ute etter.

Lidenskapelig opptatt av displayløsninger

 
Les mer

Materiell til butikkampanjer

Vis frem kampanjer og salg i butikk med plakater, takheng, vindusfolie, gulvfolie, popups, alarmsøyler, displays og mye mer.

Materiell til eventer og arrangementer

Skap et arrangement gjestene husker! Ved å benytte seg av trykksaker som skaper en helhetlig og personlig fremstilling, skaper dette igjen gode følelser hos kundene.

Materiell til demostands

Frem den gode merkevareopplevelsen ovenfor forbrukeren ved hjelp av godt profileringsmateriell på demostands. Vi leverer popups, diskdisplay, gulvdisplay og mer til demostands.

Butikkmateriell

Vis frem varene, og fang oppmerksomheten til kundene ved hjelp av delikate, salgsfremmende profileringsprodukter. Vi kan også levere plater til selve butikkinnredningen eller til hylleskilt.

Materiell til messe

Fang oppmerksomheten til deltakerne på messa med delikate, salgsfremmende produkter med eget motiv printet på. Vi leverer rollups, bannere, gulv- og diskdisplay, gulvdekor og mye mer.

TRYKT I NORGE

Kvalitetsstempelet «Trykt i Norge» er utviklet eksklusivt for medlemmer av Grafisk bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening.

KONSTRUKTØR

Ønsker du en displayløsning i papp, kartong eller reboard, har konstruktør både kunnskapen og idéene til å sette dette sammen.

OSLO SILKETRYKK

Vi er en gla’gjeng på 15 stk som elsker å levere ferske trykksaker til kundene våre hver dag. Vi ble etablert i mai 1952, og har dermed mange gode års erfaring fra grafisk bransje.

Aktuelt og nyheter fra Oslo Silketrykk

Vi elsker byggesett i re-board!

Vi elsker byggesett i re-board!

Våren 2019 ble Oslo Silketrykk offisielt Re-board-partner, og vi bestemte oss for å satse for fullt på å produsere reboard-produkter. Materialet er robust, det veier lite, og det er enkelt å konturskjære, forme og bøye til alle tenkelige former. I og med at vi er...

Skreddersydde displayløsninger, også i lave opplag

Skreddersydde displayløsninger, også i lave opplag

Skal du ut i markedet med et nytt produkt og ønsker en displayløsning for å fronte produktet i butikk? Skal du på messe og ønsker et gulvdisplay, et diskdisplay eller kanskje en brosjyreholder for å vise frem produkt eller gi bort informasjon? Skal du holde demostand,...

Popups – Kjært barn har mange navn

Popups – Kjært barn har mange navn

Popups, reklamesøyle, totemsøyle, pappsøyle, lamadisplay, kartongsøyle, søyleplakat – som man sier så fint; kjært barn har mange navn. Og for oss i Oslo Silketrykk er jammen meg popup´en et kjært barn. Vi mottar bestillinger på popup fra kundene våre jevnt og trutt...

Oslo Silketrykk er offisiell Re-board partner med tilgang til alle Re-boards maler og oppsett

Våren 2019 ble Oslo Silketrykk offisielt Re-board-partner, og vi bestemte oss for å satse for fullt på å produsere reboard-produkter. Materialet er robust, det veier lite, og det er enkelt å konturskjære, forme og bøye til alle tenkelige former. Dette gjør det veldig gøy å konstruere og levere messeløsninger, møbler, gulvdisplay, butikkinnredninger og mye mer, i nettopp reboard. 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This