Våren 2019 ble Oslo Silketrykk offisielt Re-board-partner, og vi bestemte oss for å satse for fullt på å produsere reboard-produkter. Materialet er robust, det veier lite, og det er enkelt å konturskjære, forme og bøye til alle tenkelige former. I og med at vi er Re-board-partner har vi tilgang til alle Re-boards maler og oppsett. Dette gjør det veldig gøy å konstruere og levere messeløsninger, møbler, gulvdisplay, butikkinnredninger og mye mer, i nettopp reboard. 

Robust og lett

Re-board-materialet er en patentert sandwichkonstruksjon bestående av papir og luft, og det er et lett produkt med stor styrke. Det er like sterkt som MDF- og spon-plater, men har en vekt på kun 20 % av disse platene.

Miljøvennlig

I og med at re board er laget av kun papir og luft, resirkuleres det som vanlig papir. Det benyttes ingen skadelige produkter under produksjon av reboard, og med tanke på den lave vekten, gir det lavere utslipp under transport. 

Mange liker å vise frem den røffe reboard-kanten, da man med én gang signaliserer til kunder og brukere at man har et miljøvennlig produkt. Mens andre liker å skjule kanten ved hjelp av en kant av papir som festes på langs kanten. 

Anvendelig

I tillegg er materialet godt egnet til print av ønsket design på begge sider av platene. Vi konturskjærer, riller og bøyer reboard til så og si alle mulige former. 

Og det er alt dette til sammen som gjør materialet ypperlig til å skape byggesett i form av messestands, messevegger, gulvdisplay, sjokkselgere, reboard display, brosjyreholdere, standee, deler til butikkinnredninger, hyller, pappkuber, og pappmøbler som pappdisker, pappbord, pappstoler, sittekuber og mye mer. 

Uendelig med løsninger

Det finnes uendelig med løsninger, og alle løsninger leveres med eget valgfritt design og/eller logo, slik at man når ut til kunder og potensielle nye kunder med det budskap man ønsker. 

Produkter printet i re-board, leveres flatpakket som byggesett, med monteringsanvisning vedlagt. Den lave vekten gjør det enkelt for alle håndtere delene, å flytte disse rundt, og å montere de sammen. 

Det finnes også en haug av ekstrautstyr til reboard-platene, som skruer for å feste deler sammen, skruer med opphengsmulighet i topp, hjørneprofiler, skjøtestykker, kanttape eller kantpapir for å dekke de røffe kantene, plastføtter for å få materialet litt opp fra gulvet for å beskytte det mot skitt og fuktighet, og pegger til å henge produkter på.

Så en stor takk til Re-board – for et kult materiale dere har!

Les mer om Re-board her.

Share This