Popups, reklamesøyle, totemsøyle, pappsøyle, lamadisplay, kartongsøyle, søyleplakat – som man sier så fint; kjært barn har mange navn.

Og for oss i Oslo Silketrykk er jammen meg popup´en et kjært barn.

Vi mottar bestillinger på popup fra kundene våre jevnt og trutt gjennom hele året. Denne reklamesøylen er meget populær, og det er veldig enkelt å forstå hvorfor:

Stor plass til ønsket budskap og design

Det er stor plass til ønsket budskap og design på begge sider av popup´en. Den ser meget delikat og dekorativ ut, og den er enkel å plassere da den tar liten gulvplass. Popupen er laget i kartong med innlegg slik at man enkelt kan sette den opp. På grunn av den lave vekten er den enkel å frakte, og det er enkelt å endre plassering dersom det skulle være ønskelig.

Popupen passer ypperlig som butikkmateriell, på demostands, messer, eventer, arrangementer, i resepsjoner og ute i gangen på kjøpesentere.

Vi synes det er veldig gøy at vi har mulighet til å levere popups i så mange forskjellige varianter. Vi kan produsere popup med konturskjæring i topp, og det gir kundene våre mulighet til å stille ut en popup som skiller seg ut. Det ser veldig flott ut når en popup er formskåret i topp.

Popups med praktiske brosjyreholdere eller lommer

Vi kan også produsere popups med med brosjyreholder på begge sider. På denne måten har man mulighet til å legge oppi en flyer, folder eller brosjyre, slik at forbruker har mulighet til å ta med seg hjem, informasjon om produktet man markedsfører.

Vi leverer også popups med lommer – her kan man legge oppi materiell som rabattkort og liknende. Dette gir kunde enda større lyst til å investere i akkurat denne merkevaren.

Man legger godt merke til popups, de er veldig dekorative, og de fleste forbipasserende får med seg reklamen som er printet på søylene. De gir ekstremt god eksponering av det budskap man ønsker å formidle til sine kunder, og ikke minst, til potensielle nye kunder.

Så for oss er popupen et kjært barn – vi elsker nemlig å selge reklamemateriell som funker!

Her kommer du til produktsiden Popups

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud på popups.

Share This