Beachflagg

Komplett beachflaggsystem med reiseveske 

Beachflagg har mange bruksområder, de brukes på messer, eventer, arrangementer, i eller utenfor butikk og kjøpesentere, hoteller, næringsområder – ja, de brukes egentlig overalt. Vi leverer beachflagg til både innen- og utendørsreklame.

Beachflagg med logo er et meget populært produkt, og det er forståelig. Man legger godt merke til et flagg med egen logo, det er en flott form for firmaprofilering. Det er også en stor fordel at de er lette å montere opp, og å flytte på dersom man ønsker det.

Vi leverer komplette beachflaggsystem med reiseveske. Når beachflagget er pakket sammen, er det enkelt å ta med seg i den hendige reisevesken.

Når reklame flagg som beachflagg bestilles, kan man velge mellom flere typer føtter; jordskrue, kryssfot, spyd, parasollfot, rund plastfot eller platefot. Hvilken type fot man bør velge avhenger av hvor man vil bruke beachflagget. Opplys om strandflagget skal brukes utendørs på bakken, gressplenen, i sanden eller snøen, eller om det skal stå innendørs, og vi kan hjelpe til med valg av riktig type fot.

Vi leverer beachflagg i rett form eller i dråpeform. Du kan laste ned malene til beachflaggene våre her. Vi tar imot trykklare pdf, og det er en fordel å benytte seg av malen når man setter trykkfilen.

Beachflagg kan bestilles i opplag fra 1 stk og oppover. Det er også mulig å få printet opp flere forskjellige motiver, med lave eller høye opplag av hvert motiv, uten at dette blir en kostbar affære.

Dersom det er ønskelig kan vi ordne pakking og forsendelse om beachflaggene skal sendes ut til flere forskjellige adresser. Vi sender pakker ut til hele Norge. Det er ofte at vi pakker og sender ut reklamemateriell etter liste – bare å si i fra, så ordner vi det.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på beachflagg, så send oss en forespørsel, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This