Stoffbanner/polyesterbanner

Dekorative bannere i større eller mindre formater

Stoffbanner/polyesterbanner tar seg veldig godt ut, og passer ypperlig dersom man har behov for innendørs banner. Tekstil banner blir ofte brukt hengende fritt fra tak i butikker, på kjøpesentere, messer, arrangementer, eventer, på hoteller og under konferanser. De brukes også som bakvegger og messevegger.

Vi leverer ofte stoffbanner/polyesterbanner med innsydd stang i topp og bunn + kroker og strekkfisker i topp for oppheng i tak. Disse kan henge fritt fra taket, og er flotte og dekorative å se på. Ofte leverer vi et motiv over tre stoffbannere som henger ved siden av hverandre – dette ser veldig bra ut ute i bruk.

Dersom man ønsker et større reklamebanner innendørs, er ofte stoffbanner et godt valg. Polyesterbanner veier mye mindre enn tett pvc banner, og er dermed enklere å håndtere. Vi leverer også stoff banner med kantbånd og maljer pr meter for oppheng. Man kan også velge å henge det opp ved bruk av borrelås.

Man kan velge mellom 110 gr, 205 gr eller 300 gr tekstil banner. Produseres i brannhemmende kvalitet.

Vi har rullbredder opptil 300 cm bredde x lengde. Dersom man ønsker større reklameseil, printes polyester bannerne i flere deler for så å skjøtes sammen. Tekstilbannerne printes på storformat printere, og det er dermed ikke kostbart å bestille flere forskjellige motiver.

Dersom det er ønskelig, kan vi ordne pakking og forsendelse om stoffbannerne skal sendes ut til flere forskjellige mottakere. Det er en fordel at stoffbannerne er såpass lette, og at de i tillegg kan brettes. Dette gjør forsendelsen rimeligere enn ved forsendelse av tett pvc banner som må rulles. Vi sender ut pakker til hele Norge. Ofte pakker vi reklamemateriell etter lister, ingenting i veien for å be oss om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på stoffbanner/polyesterbanner, send oss en forespørsel, så setter vi opp et tilbud til deg.

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This