Stoffbanner/polyesterbanner

Dekorative bannere i større eller mindre formater

Stoffbanner/polyesterbanner tar seg veldig godt ut, og passer ypperlig dersom man har behov for innendørs banner. Tekstil banner blir ofte brukt hengende fritt fra tak i butikker, på kjøpesentere, messer, arrangementer, eventer, på hoteller og under konferanser. De brukes også som bakvegger og messevegger.

Vi leverer ofte stoffbanner/polyesterbanner med innsydd stang i topp og bunn + kroker og strekkfisker i topp for oppheng i tak. Disse kan henge fritt fra taket, og er flotte og dekorative å se på. Ofte leverer vi et motiv over tre stoffbannere som henger ved siden av hverandre – dette ser veldig bra ut ute i bruk.

Dersom man ønsker et større reklamebanner innendørs, er ofte stoffbanner et godt valg. Polyesterbanner veier mye mindre enn tett pvc banner, og er dermed enklere å håndtere. Vi leverer også stoff banner med kantbånd og maljer pr meter for oppheng. Man kan også velge å henge det opp ved bruk av borrelås.

Man kan velge mellom 110 gr, 205 gr eller 300 gr tekstil banner. Produseres i brannhemmende kvalitet.

Vi har rullbredder opptil 300 cm bredde x lengde. Dersom man ønsker større reklameseil, printes polyester bannerne i flere deler for så å skjøtes sammen. Tekstilbannerne printes på storformat printere, og det er dermed ikke kostbart å bestille flere forskjellige motiver.

Dersom det er ønskelig, kan vi ordne pakking og forsendelse om stoffbannerne skal sendes ut til flere forskjellige mottakere. Det er en fordel at stoffbannerne er såpass lette, og at de i tillegg kan brettes. Dette gjør forsendelsen rimeligere enn ved forsendelse av tett pvc banner som må rulles. Vi sender ut pakker til hele Norge. Ofte pakker vi reklamemateriell etter lister, ingenting i veien for å be oss om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på stoffbanner/polyesterbanner, send oss en forespørsel, så setter vi opp et tilbud til deg.

 

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning, gaveeske eller emballasje?

Ved bestilling av opplag, kan du bestille en gratis prøve som du kan se og kjenne på før vi printer selve opplaget.

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This