Gatebukktrekk

Frisk opp gammel gatebukk med flott gatebukktrekk

Har du en gatebukk stående som du ønsker nytt motiv til? Stadig flere kunder velge å benytte seg av gatebukktrekk i bannermateriale. Det er meget enkelt å tre gatebukktrekket over eksisterende gatebukk, for så å feste det ved hjelp av maljer i bunn.

Oppfriskning

Dersom du har en gammel og slitt gatebukk, får den en ordentlig oppfriskning ved å tre et gatebukk trekk over den. Mange velger også gatebukktrekket for å få det visuelle uttrykket som tydelig viser at her er det salg og lave priser, samtidig som det ser pent ut.

Vi leverer trekk til gatebukk i 70×100 cm format og gatebukk 50×70 cm format.

Skulle man også ønske å bestille selve gatebukken, har vi en standard-variant på lager. Denne gatebukken er i 70 x 100 cm format, den tåler tøffe forhold og har lang levetid. Det er plass til markedskommunikasjon på begge sider, og det er enkelt å montere inn gatebukkplakatene. Den er også utstyrt med sparkesikker bakplate. Fargen på rammen er sort, men den kan også bestilles i fargene rød, hvit eller naturlig eloksert. Kan også bestilles i format 50 x 70 cm.

Travle handlegater

Ønsker du å markedsføre deg langs travle handlegater, er gatebukker riktig type reklamemateriell. Til både innen- og utendørsreklame. Gatebukkene står plassert på bakken eller på gulvet, og er godt synlig for forbipasserende kunder. Gatebukktrekket gir plass til kommunikasjon på begge sider, så ønsket budskap plukkes opp av kunde uansett hvilken vei han/hun kommer fra. De er enkle å trekke inn i butikken igjen ved stengetid, eller de kan bli stående ute dersom man ønsker det.

Gatebukktrekk kan bestilles i opplag fra 1 stk og oppover. Det er også mulig å få printet opp flere forskjellige motiver, med lave eller høye opplag av hvert motiv, uten at dette blir en kostbar affære.

Dersom det er ønskelig kan vi ordne pakking og forsendelse om gatebukk trekkene skal sendes ut til flere forskjellige adresser. Vi sender pakker ut til hele Norge. Det er ofte at vi pakker og sender ut reklamemateriell etter liste – bare å si i fra, så ordner vi det.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på gatebukktrekk, så send oss en forespørsel, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This