Brosjyreholdere

Tiltrekk oppmerksomhet til brosjyren som ønskes delt ut
Brosjyreholdere leverer vi i mange forskjellige varianter og størrelser. Vi kan levere brosjyreholdere tilpasset den brosjyre, folder eller flyer man ønsker å gi ut. Om det er snakk om brosjyrer i A5- eller A6-format (eller et hvilket som helst annet format), og om det skal være plass til flere forskjellige brosjyrer ved siden av hverandre eller over hverandre, så kan dette tilpasses.

Man kan også velge om man vil ha brosjyrestativ til gulv eller til disk. Brosjyreholder til gulv kan enten lages ved at en holder til brosjyrene monteres oppå en pappsøyle, eller man kan velge et magasinstativ i reboard hvor man kan ha for eksempel fire plasser til magasinene eller brosjyrene over hverandre. Det er også mulig å lage et gulvdisplay til brosjyrer hvor det er plass til 2 forskjellige, eller like, brosjyrer ved siden av hverandre. Vi kan også lage et displaysystem med lommer med plass til flyers og brosjyrer. Til og med popups i kartong og helfigurer i bølgepapp eller kapa, kan vi levere med brosjyreholder(e) eller lommer. Mulighetene er mange!

Det samme gjelder brosjyreholdere til disk, disse kan også tilpasses brosjyrene som skal oppi.

På flere varianter, til både gulv og disk, vil man også kunne ha en bakplakat med informasjon man ønsker å formidle til kunde, samt ønsket design.

Displayprodukter som brosjyreholdere passer utmerket som messeutstyr – hvor kjekt er det ikke å kunne fronte brosjyrene sine, og dermed også produktene eller tjenestene sine, med en brosjyreholder som har det design og den informasjonen man ønsker å formidle til kundene sine? Man kan få printet motiv på alle synlige flater, og det kan hjelpe til slik at kunden velger å ta med akkurat din brosyre.

Som nevnt ovenfor kan alle våre brosjyreholdere tilpasses, men vi har også et godt utvalg av standardløsninger. Ønsker du et uforpliktende pristilbud, fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This