Kuber

Dekorative i vindusutstillinger, finnes i mange forskjellige størrelser
Kuber leverer vi i mange forskjellige formater og varianter. Disse produseres i bølgepapp, kartong eller reboard. Dersom man ønsker en stor kube, produseres den i bølgepapp, de mindre variantene printes på kartong. Trenger man en kube man kan sitte på, lager vi denne i reboard.

Man kan gjøre mye gøy med kuber

Man kan gjøre mye gøy med kuber; de kan henges fra taket, de kan brukes som vindusutstilling, de kan brukes til å sitte på inne i butikk eller på messer, eller de kan plasseres i forskjellige størrelser inne i butikk. Ofte kan det være gøy at flere kuber plassert ved siden av hverandre, eller oppå hverandre, sammen skaper et budskap for kunde. Man kan også stille ut produkter oppå kubene. Eller man kan lage svarbokser, til en konkurranse eller spørreundersøkelse, av en kube.

Vi kan levere storformat kuber i format opptil 135 x 135 x 135 cm, de minste vi leverer er i format på ca 10 x 10 x 10 cm. Vi kan også levere kuber som ikke har helt likt format på alle sidene, det vil si at kuben for eksempel kan være høy eller avlang. Tenker da på kuber for eksempel i format 40 cm bredde x 60 cm høyde x 30 cm dybde.

Displayprodukter som kuber er med på å fremme produkter på en morsom og kreativ måte. Ønsket design og budskap printes på kubens alle 6 sider. Kuber kan være med på å gjøre butikkinnredningen eller messestanden komplett. Til eventer og arrangementer kan man printe kveldens meny på en liten kube og plassere kubene på bordene. Fin måte å vise frem kveldens meny på.

Flatpakket

Vi leverer kubene flatpakket, men med låseklaffer slik at man enkelt kan montere sammen kubene i butikk eller på messestands. Den lette vekten gjør det enkelt å plassere kubene, og det gjør det også enkelt å flytte på de i etterkant dersom det er behov for å ha de plassert et annet sted istedenfor.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud, fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning, gaveeske eller emballasje?

Ved bestilling av opplag, kan du bestille en gratis prøve som du kan se og kjenne på før vi printer selve opplaget.

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This