Diskdisplay

Fremmer produktet på en delikat og flott måte

Diskdisplay leverer vi i utallige varianter og løsninger. Displayprodukter til disk produseres i bølgepapp, plast eller kartong. Man kan bestille diskdisplay med 1, 2 eller 3 hyller, og bredden og dybden tilpasses merkevaren. Man kan også skjære ut spor i hyllene slik at man kan plassere produktene som skal stilles ut oppi sporet, og produktene vil stå helt stødig. Man får ønsket motiv printet på hyllefront(ene), på sidene av displayet og mange velger også å ha med en topplakat med plass til design og informasjon om produktet. Topplakaten kan konturskjæres om det er ønskelig. Vi leverer også displaysystem til disk med motiv inne i hyllen(e), vi printer da på begge sider av materialet som brukes. Reklamedisplay til disk som dette er med på å fremme mersalg i butikk, passer ypperlig som messeutstyr, og man fremmer varer på en delikat måte når man holder demostands.

Utformes slik at den passer akkurat

Brosjyrestativ til disk kan utformes slik at den passer til akkurat den brosyre man ønsker å vise kunde. Ønsker man brosjyreholder til brosjyre i A6-format, og har man for eksempel 2 forskjellige brosjyrer, kan vi produsere brosjyreholdere med 2 plasser til brosjyrene ved siden av hverandre eller over hverandre. Vi produserer også magasinstativ til disk med plass til 1 type magasin, eller flere. Alt tilpasses kundens ønsker.

Bordsøyler kan også lages, for eksempel til å printe menyer på dersom man skal holde et arrangement. Disse printer vi på kartong, for så å rille sidene og til slutt lime de sammen slik at de blir en liten trekantsøyle som kan stå på midten av bordet. Fin måte å vise gjestene kveldens meny på.

Fremmer merkevaren ovenfor forbrukeren

Diskdisplayer er med på å fremme merkevaren ovenfor forbrukeren, og er til stor hjelp når man vil få opp mersalget i butikk. Med tanke på størrelsen er det lett å finne egnet plass til displayet slik at produktene får en strategisk plassering. Det er også veldig enkelt å endre plassering dersom det er behov for det.

Som nevnt over kan alle våre displayløsninger til disk tilpasses, men vi har også et godt utvalg av standardløsninger. Ønsker du et uforpliktende pristilbud, fyll inn i forspørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This