Rollup

Enkel i bruk – leveres komplett med reiseveske

Rollup er et displayprodukt som er enkelt å lagre, enkelt å ta med på reise og enkelt å sette opp.

Vi printer rollup på bannermateriale av utmerket kvalitet, og alle våre roll-up blir levert med en hendig, sort reiseveske.

Rollups passer perfekt som messeutstyr, de kan plasseres i butikk, i utstillinger, ute i gangen på kjøpesentere, på hoteller, i resepsjoner, eller de kan brukes på demostands, eventer og arrangementer. De brukes til og med i bryllup da de virkelig har et delikat ytre. Mulighetene er mange da det er så enkelt å reise med roll-ups, og enkelt å sette de opp og å ta de ned igjen.

Roll up har en stor flate man kan fylle med eget budskap og design. Det at den er såpass stor, gjør at forbipasserende lett legger merke til den. Man når ut med budskapet sitt. Man kan også sette flere rollups ved siden av hverandre, og på denne måten skape en vegg eller en bakgrunn. Den er dekorativ og gjør virkelig nytten sin med å fronte det man måtte ønske.

Våre rollup størrelser dekker de fleste behov. Vi har følgende roll-up størrelser på lager:

  • 85 cm bredde x 200 cm høyde
  • 100 cm bredde x 200 cm høyde
  • 120 cm bredde x 200 cm høyde
  • 150 cm bredde x 200 cm høyde

Vi har egen produksjon av roll-ups, noe som gjør at vi har mulighet til å levere raskt. Si i fra dersom det haster,  vi gjør alltid vårt ytterste for å kunne imøtekomme våre kunders ønsker om leveringstid. Vi har egen sjåfør som leverer i Oslo og omegn.

Vi leverer rollups til hele Norge – dersom man skulle trenge å sende ut rollups til flere adresser, kan vi ordne pakking og forsendelse.

Ønsker du rollup priser, fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et uforpliktende pristilbud til deg.

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This