Gulvdisplay

Kan tilpasses bestemte mål eller et bestemt produkt

Gulvdisplay i storformat leverer vi i utallige varianter og løsninger. Displayprodukter produseres i papp, plast eller reboard, eller i en kombinasjon av alle disse materialene. Man kan bestille gulvdisplay i papp med 1, 2, 3, 4 eller 5 hyller, og bredden og dybden på hyllene tilpasses merkevaren. Hyllene kan også forsterkes dersom det er litt tyngde på varene som skal stilles ut. Man får ønsket motiv printet på hyllefrontene, på sidene og de fleste velger også å ha med en topplakat med plass til design og informasjon om produktet. Vi leverer også gulvdisplay med motiv inni hyllene, vi printer da på begge sider av materialet som brukes. Gulvdisplay som dette er markedskommunikasjon i direkte form, og er med på å fremme salg i butikk, på messer og på demostands.

Sjokkselger tilpasses produktet

Sjokkselger tilpasses også produktet man ønsker å selge. Man kan for eksempel velge en sjokkselger vi kaller dumper; her har man plass til et stort antall produkter i en og samme sjokkselger. Det er flott når det bugner av varer, og man kan se at dette tiltrekker seg kunder. Her kan man også velge å ha med en bakplakat med plass til design og informasjon om produktet. Displaysystem i papp er med på å fremme merkevaren, og dette er en merkevarestrategi som fungerer; det gir en god visuell kommunikasjon til forbrukeren mens han/hun er i kjøpsmodus.

Brosjyrestativ til gulv kan utformes slik at den passer til akkurat den brosyre man ønsker å vise kunde. Ønsker man brosjyreholder til brosjyre i A4-format, og har man for eksempel 2 forskjellige brosjyrer, kan vi produsere brosjyreholdere med 2 plasser til brosjyrene ved siden av hverandre eller over hverandre. Vi produserer også magasinstativ med plass til 1 type magasin, eller flere. Alt tilpasses kundens ønsker.

Enkelt å plassere

Det er en stor fordel at stativer og displays i papp, plast eller reboard er forholdsvis lette. Dette gjør det enkelt å plassere displaysystemene ute i butikk, på messa, på demostanden eller på arrangementet som holdes, samtidig som vi utformer displayene slik at de står stødig. Dette gjør det også enkelt å endre plassering dersom man skulle se at det er behov for det.

Som nevnt ovenfor kan alle våre displayløsninger tilpasses, men vi har også et godt utvalg av standardløsninger. Ønsker du et uforpliktende pristilbud, så fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning, gaveeske eller emballasje?

Ved bestilling av opplag, kan du bestille en gratis prøve som du kan se og kjenne på før vi printer selve opplaget.

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This