Gulvdisplay

Kan tilpasses bestemte mål eller et bestemt produkt

Gulvdisplay i storformat leverer vi i utallige varianter og løsninger. Displayprodukter produseres i papp, plast eller reboard, eller i en kombinasjon av alle disse materialene. Man kan bestille gulvdisplay i papp med 1, 2, 3, 4 eller 5 hyller, og bredden og dybden på hyllene tilpasses merkevaren. Hyllene kan også forsterkes dersom det er litt tyngde på varene som skal stilles ut. Man får ønsket motiv printet på hyllefrontene, på sidene og de fleste velger også å ha med en topplakat med plass til design og informasjon om produktet. Vi leverer også gulvdisplay med motiv inni hyllene, vi printer da på begge sider av materialet som brukes. Gulvdisplay som dette er markedskommunikasjon i direkte form, og er med på å fremme salg i butikk, på messer og på demostands.

Sjokkselger tilpasses produktet

Sjokkselger tilpasses også produktet man ønsker å selge. Man kan for eksempel velge en sjokkselger vi kaller dumper; her har man plass til et stort antall produkter i en og samme sjokkselger. Det er flott når det bugner av varer, og man kan se at dette tiltrekker seg kunder. Her kan man også velge å ha med en bakplakat med plass til design og informasjon om produktet. Displaysystem i papp er med på å fremme merkevaren, og dette er en merkevarestrategi som fungerer; det gir en god visuell kommunikasjon til forbrukeren mens han/hun er i kjøpsmodus.

Brosjyrestativ til gulv kan utformes slik at den passer til akkurat den brosyre man ønsker å vise kunde. Ønsker man brosjyreholder til brosjyre i A4-format, og har man for eksempel 2 forskjellige brosjyrer, kan vi produsere brosjyreholdere med 2 plasser til brosjyrene ved siden av hverandre eller over hverandre. Vi produserer også magasinstativ med plass til 1 type magasin, eller flere. Alt tilpasses kundens ønsker.

Enkelt å plassere

Det er en stor fordel at stativer og displays i papp, plast eller reboard er forholdsvis lette. Dette gjør det enkelt å plassere displaysystemene ute i butikk, på messa, på demostanden eller på arrangementet som holdes, samtidig som vi utformer displayene slik at de står stødig. Dette gjør det også enkelt å endre plassering dersom man skulle se at det er behov for det.

Som nevnt ovenfor kan alle våre displayløsninger tilpasses, men vi har også et godt utvalg av standardløsninger. Ønsker du et uforpliktende pristilbud, så fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This