Dumpere

Fyll de med varer og opplev økt mersalg
Dumpere er en type sjokkselger vi har valgt å fremheve nettopp fordi det er en såpass salgsfremmende sjokkselger. En dumper full av varer, med design og budskap direkte rettet mot målgruppen, tiltrekker seg kunder. Dette er markedsføring som fungerer, produktene blir tydeliggjort for forbrukeren mens han/hun er i kjøpsmodus.

Vi produserer dumpere i bølgepapp, og fordelen med at disse er laget i et såpass lett materiale er at det er enkelt å plassere dumperen og fylle den opp med varer. På denne måten er det også enklere å finne en strategisk plass til den i butikk for å øke mersalget.

Dumperen leveres med bakplakat hvor man kan printe informasjon om produktet og ønsket design. Bakplakaten kan også konturskjæres. Ønsket motiv printes på alle sidene av den runde dumperen, slik at kunde ser budskapet man vil gi, uansett fra hvilket hold kunde kommer fra. Vi leverer dumperen med en bunn, og dersom produktene man vil plassere i dumperen er relativt små, kan vi levere bunnen litt høyere slik at man ikke trenger et uforholdsmessig høyt antall produkter for å fylle dumperen.

Sjokkselgere i papp, slik som dumperen, passer utmerket som messeutstyr. Vi flatpakker dumperen, og med tanke på den lette vekten, er det enkelt å frakte den med til messen, montere den opp på messestanden, og fylle den med varer.

Den gjør også nytten sin på demostands, på eventer og arrangementer. I tillegg til at man kan fylle dumperen med merkevarer, kan man for eksempel fylle den med give-aways. Displayprodukter som dette synes godt og det er utrolig flott når den bugner av varer.

Sjokkselgere er med på å gi forbrukeren en god opplevelse når han/hun er i direkte kontakt med merkevaren – dette er med på å heve merkevaren og å øke salget.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud, fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning, gaveeske eller emballasje?

Ved bestilling av opplag, kan du bestille en gratis prøve som du kan se og kjenne på før vi printer selve opplaget.

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This