Etiketter/klistremerker/foliestreamer

Mange bruksområder – til merking, dekorering og reklame

Etiketter/klistremerker/folietreamere brukes mye av mange forskjellige kundegrupper. Etiketter/klistremerker/foliestreamere kan brukes til å merke varer, disker eller hyller i butikker, de kan brukes av firmaer for å merke maskiner, produkter og andre ting, de kan brukes på bil, buss, trikk, båt, motorsykler, eller som vindusfolie på vinduer og kjøleskapsdører i butikker, kjøpesentere, på hoteller og messer. Vi printer også klistremerker med logo.

Vi leverer folietrykk på permanent eller avtagbar kampanjefolie, eller på mer langvarig folie. Det er en fordel å opplyse om hva slags underlag klistreetikettene eller foliestreamerne skal monteres opp på, slik at vi velger riktig type folie for bruken. Dersom man trenger etiketter/klistremerker/foliestreamere til utendørs bruk, laminerer vi den printede folien, slik at man får selvheftende etiketter som tåler være og vind. Vi printer på både hvit og transparent folie.

Uten lim

Vi kan også levere selvheftende etiketter på vinyl uten lim. Denne vinylen blir ofte brukt dersom man trenger å merke helt jevne flater, og det er viktig at vinylen ikke etterlater seg noen form for limrester. Denne folien er det enkelt å montere, og veldig enkelt å fjerne da den ikke har lim. Vi leverer den blant annet til optikere som selger briller – de merker brilleglassene med pris ved hjelp av denne folien.

Folie med reposisjonerbart lim leverer vi også mye av. Ofte sendes klistrelapper og foliestreamere rundt til forskjellige butikker, og da er det en fordel at det er enkelt for butikkansatte å montere opp de selvheftende merkene. Dersom man ikke treffer helt riktig på første forsøk, er det enkelt å løsne en dekal og prøve på nytt dersom den er levert med reposisjonerbart lim på baksiden.

Små etiketter

Dersom man trenger små etiketter, kan man velge om man ønsker å få disse levert arkvis eller enkeltvis. Vi kan levere for eksempel 20 stk etiketter opp på 1 ark. Da frontskjærer vi hver enkelt etikett, for så å renskjære ark med flere etiketter opp på arket. Ingen standard på dette, så helt opp til hver enkelt kunde hvordan man ønsker å få etikettene levert.

Vi printer klebemerker på storformat print digitale maskiner, og fordelen med dette er at man fint kan bestille flere motiver uten at dette gir en stor ekstra kostnad. Man kan bestille klistreetiketter i opplag fra 1 stk og oppover.

Dersom du ønsker et uforpliktende pristilbud på etiketter/klistremerker/folietreamere, send oss en forespørsel, og vi setter opp et pristilbud til deg.

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This