Vindusfolie

Utnytt vindusflatene og dekorér med ønsket motiv og budskap

Vindusfolie montert på vinduer i butikker, på kjøpesentere og i kontorlandskaper er meget dekorativt, samtidig som man får formidlet ønsket budskap til potensielle kunder. Det er flott å se på et vindu dekorert med delikate folietrykk. At dette i tillegg gir en glimrende mulighet til markedsføring av produkter og firmaer er et stort pluss. Man kan velge å ha en langvarig vindusfolie montert opp, eller man kan kjøre kampanjer på kampanjefolie.

Det fins utallige løsninger for foliering vindu. Vi kan printe ønsket motiv på hvit vinyl for utvendig vindusfolie montering, eller vi kan printe speilvendt på transparent vinyl, for så å dekke med hvit, for innvendig montering. Dersom dekorfilmen skal monteres på vindu som står utendørs, laminerer vi vindusfolien slik at vinyl folien tåler vær og vind. Vi kan også printe på perforert folie, da har man mulighet til å se ut av vinduet, men ikke inn. Dette brukes ofte på vinduer på busser og trikker.

Firkanter, sirkler eller formskjæring

Vi kan renskjære vindusfolie til firkanter eller sirkler, eller vi kan formskjære etter kundens ønske. Dersom man har et motiv som skal være transparent enkelte steder, kan vi først printe motivet, deretter frontkonturskjære i folien, plukke vekk områdene man ikke vil ha med i motivet, for så å premaskere vindusfolien. Ofte blir dette penere enn å printe motiv på transparent folie.

Vi kan også frontkonturskjære i innfarget folie. Dette blir da også plukket og premaskert slik at folie dekoren enkelt kan monteres opp på vindu. Ønsker man frosta vindu, kan vi levere frostet vinylfilm; frontkonturskåret til tekst eller mønster, eller som hele flak. Det samme gjelder vinylfolie med speil effekt eller translusent folie.

Opp til 150 cm

Vi har flere rullbredder på lager, opptil 150 cm bredde x lengde, og med dette har vi mulighet til å effektivisere produksjonen og sørge for at vi får gitt så konkurransedyktige priser som mulig til kundene våre. Dersom man ønsker å foliere et stort vindu som er bredere enn 150 cm, printer vi motivet i flere deler med overlapp.

Her printer vi vindusfolie på storformat digitale printere, noe som betyr at man kan fint kan velge flere forskjellige motiver uten at dette koster mange kronene ekstra.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på vindusfolie, så fyll ut forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This