Floor graphic/gulvfolie m/antisklilaminat

Utnytt gulvplass og vis frem ønsket budskap til potensielle kunder

Gulv rundt omkring på kjøpesentere, i butikker, på messer og på demostands har stort utnyttelsespotensiale hva gjelder areal og flater man kan montere opp reklame på. De fleste gående kikker ned på gulvet i blant, og for potensielle kunder, er det lett å legge godt merke til floor graphic/gulvfolie m/antisklilaminat. Et stort pluss er at man ikke må finne ekstra plass for å vise frem ønsket budskap, da man bruker areal som allerede er til rådighet.

Vi printer floor graphic på avtagbar folie slik at de selvklebende merkene enkelt lar seg fjerne etter endt kampanje. Vi kan også printe på permanent folie for dekor til gulv dersom det er ønskelig. Folien lamineres med antisklilaminat spesielt utviklet til gulvfolie.

Firkanter, sirkler eller formskåret

Floor graphics printing kan skjæres ut som firkanter, som sirkler, eller de kan formskjæres etter ønsket riss. Vi har floor graphic vinyl i bredder opptil 150 cm, men dersom større motiv ønskes, kan vi printe motiv i flere deler med overlapp som deretter monteres sammen. Her printes floor graphic på storformat digitale printere, noe som betyr at man kan velge å ha flere forskjellige motiver uten at dette blir kostbart.

Vi har mulighet til å printe hvitt, og dette igjen gir oss mulighet til å levere gulvdekor med 3D-effekt. Med et 3D floor graphic design, har man et utrolig kult reklameprodukt. Et eksempel på motiv kan være en merkevare eller et produkt som ser ut som det presses gjennom gulvet. Dette ser veldig kult ut og gir stor oppmerksomhet ute blant publikum.

Floor graphic/gulvfolie m/antisklilaminat kan også printes på asfaltfolie slik at de selvklebende merkene kan monteres opp utendørs. Passer utmerket utenfor kjøpesentere, messer, i travle handlegater og på eventer og arrangementer.

Vi sender pakker ut til hele Norge

Dersom det er ønskelig kan vi ordne pakking og forsendelse om gulvdekoren skal sendes ut til flere forskjellige adresser. Vi sender pakker ut til hele Norge. Ofte pakker vi reklamemateriell etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på floor graphic, så fyll ut forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This